Στράτος Κοντός: Σήμερα τιμούμε την Ελληνική Αστυνομία και τον προστάτη της, τον Άγιο Αρτέμιο, με ευγνωμοσύνη για το ανιδιοτελές έργο τους.

Μέσα στις προεκλογικές δεσμεύσεις του δημάρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού ήταν και η εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας προς τους πολίτες της Ξάνθης.

Ο Στράτος Κοντός δεσμεύθηκε ότι θα ενεργοποιήσει την Δημοτική Αστυνομία η οποία θα είναι αρωγός της Αστυνομίας της Ξάνθης.

Σε αυτή την λογική ο δήμαρχος νέος δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός, επι τη ευκαιρία της γιορτής του προστάτη Αγίου της Ελληνικής Αστυνομίας εύχεται χρόνια πολλά.

Ποιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του αναφέρει.

Το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιμετωπίζει καθημερινά δύσκολες προκλήσεις προστατεύοντας την κοινωνία με αυταπάρνηση και αυξημένο αίσθημα καθήκοντος και είναι σημαντικό να υποστηρίξουμε με σθένος τις προσπάθειες τους.

Η σκέψη μας σε όλα τα άξια στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία δε διστάζουν να θέτουν σε κίνδυνο καθημερινά τη ζωή και την υγεία τους για το κοινό καλό, καθώς και στις οικογένειές τους για τη στήριξη που τους παρέχουν.

Ειδική μνεία οφείλουμε σε όσους έπεσαν η τραυματίστηκαν μαχόμενοι στο καθήκον, θυσιαζόμενοι για την ασφάλεια της κοινωνίας μας.

Χρόνια Πολλά!!!