Καταρρέει ο πολιτικός «γίγαντας» Μ. Τσέπελης;

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Τελικά αρκούσε μία αντίδραση από την αντιπολίτευση και λίγες συλλογικότητες για να περάσει στην κοινή γνώμη η πολιτική ήτα του «παντοδύναμου, του όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω» δημάρχου Ξάνθης Μ. Τσέπελη.

Για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο ο ολοκληρωτισμός, συνοδεία σκοταδισμού, αδιαφάνειας και άτυπης χούντας, δεν αντέχουν στην δημόσια κατακραυγή.

Αποδείχθηκε ότι η κοινωνία της Ξάνθης, δεν θέλει Τσεπέλιδες, αυλικούς, σπογκοκολάριους και λοβιτουρατζήδες.

Η κοινωνία της Ξάνθης, ενωμένη, γκρέμισε τον Μ. Τσέπελη από το κάστρο και την ψευδαίσθηση που του είχανε «φυτέψει» οι διάφοροι σπογγοκολάριοι και αυλικοί του, λέγοντάς του ότι είναι παντοδύναμος, ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει αφού έχει την εξουσία στα χέρια του.
Φάνηκε ξεκάθαρα από την ολιγοήμερη αντίδραση του λαού της Ξάνθης και των νυκοκυραίων ότι οι μικροί δικτατορίσκοι, και οι αυτοανακυριγμένοι σωτήρες, δεν έχουν θέση στην Ξάνθη.

Τέλος, φάνηκε ξεκάθαρα ότι αυτό μπορεί να ξανασυμβεί μέχρι το τέλος της θητείας του Μ. Τσέπελη.

Ο Μ. Τσέπελης και οι ομοτράπεζοι του, θα πρέπει να λάβουν πλέον από εδώ και πέρα πολύ σοβαρά υπόψη τον τρόπο που θα διοικήσουν, μέχρι την λήξη της θητείας τους ότι ο Ξανθιώτικος Λαός θα τους περιμένει στην γωνία.

Μπορεί ο Ξανθιώτικος λαός να «κατάπιε» πολλά πράγματα από τον νυν δήμαρχο, αλλά σήμερα, του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι μπορεί να κοροϊδεύει λίγους για πολύ καιρό, αλλά όχι όλους.

Επίσης, έγινε κατανοητό και στους διάφορους εν δυνάμει δημάρχους, ότι ο λαός της Ξάνθης, μπορεί να ανεχθεί για λίγο από τους επόμενους εραστές της εξουσίας την όποια έπαρσή του και το ξεκοκάλισμα της δημοτικής περιουσίας, όμως δεν θα είναι για πάντα.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο συγχωρεμένος Αμοιρίδης διοίκησε για πολλά χρόνια τον δήμο της Ξάνθης το ίδιο και ο Μ. Στυλιανίδης και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι ο Ξανθιώτικος Λαός δεν συγχωρεί τους αλαζόνες και τους αμετροεπείς που κρύβουν την αλήθεια λέγοντας πολλά λόγια χωρίς καμία πράξη. Αυτούς ο Ξανθιώτικος λαός τους τιμωρεί την ώρα της κάλπης.

ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ. ΤΣΕΠΕΛΗ;

Καθόλου απίθανο με δεδομένο ότι εδώ και 3,5 χρόνια οι Ξανθιώτες «παραμυθιάζονται» από τον δήμαρχο Μ. Τσέπελη και τους αυλικούς του, να δούμε τους Ξανθιώτες την ημέρα της κρίσης, να του γυρνάνε την πλάτη.

Θα πρέπει να τονισθεί ότι ο FY ή όπως αλλιώς λένε αυτόν τον «καλλιτέχνη» που θα πλήρωνε ο Ξανθιώτικος λαός για να τον βρίσει, είναι η κορυφή του παγόβουνου και το ξέρει πολύ καλά ο Μ. Τσέπελης γιατί είναι εμπειρότατο πολιτικός, και αιτία είναι όλο το «δούλεμα» που έφαγαν οι Ξανθιώτες τα τελευταία 3,5 χρόνια, η μεγάλη στασιμότητα στην ελπίδα της Ξάνθης, το πολύ παραμύθι, ο χλευασμός και η έπαρση της περίφημης «ομάδας διοίκησης» που εν ψυχρώ και με την άδεια του δημάρχου αποκαλούσε βλάκες και άμυαλους τους Ξανθιώτες, την πεισματική άρνηση του Μ. Τσέπελη να στηρίξει μία παραπαίουσα αγορά, αυτή της Ξάνθης, το βόλεμα των δικών του ανθρώπων, η χωρίς τσίπα απαίτηση των Ξανθιωτών να πληρώνουν ακόμη και τα ερωτιλίκια των ανθρώπων της εξουσίας και πολλά πολλά μικρά αλλά ανήθικα πράγματα, έφτασαν τον κόμπο στο χτένι.
Ναι εκτίμηση μας είναι ότι ο Ξανθιώτικος λαός θα γυρίσει την πλάτη στον Μ. Τσέπελη εκτός ίσως από αυτούς που βολεύονται ακόμα κοντά του.