Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες της XanthitTimes.gr. το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη είναι γεγονός

Όπως είχαμε γράψει προχθές  https://www.xanthitimes.gr/2023/01/26/141016/ κοινοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη όπως ακριβώς είχαμε αναφέρει

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης είναι:

  1. Φώτης Καραλίδης. Ένας έμπειρος πολιτικός της Ξάνθης, προερχόμενος από το λεγόμενο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, ο οποίος άσκησε διοίκηση και έχει την εμπειρία αυτής.

Ως πρώην αντιπεριφερειάρχης της Ξάνθης με την διοίκηση Γιαννακίδη, γνωρίζει τα προβλήματα που απασχολούν την Ξάνθη σε όλα τα επίπεδα καθώς επίσης έχει εκείνες τις γνωριμίες στα κεντρικά στην Χ. Τρικούπη και μπορεί αν εκλεγεί, να πιέσει για λύσεις.

Παρόλο που τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν να τον παρουσιάσουν ως αντι – Ανδρουλακικό, ο πρόεδρος όπως φαίνεται, αποφάσισε σύμφωνα με το βιογραφικό του και την σταθερή κομματική του πορεία, να του εμπιστευθεί μία θέση στο ψηφοδέλτιο θεωρώντας πώς αν Μπουρχάν δεν καταφέρει να κρατήσει την έδρα από καθαρά εξωγενείς ρυθμιστές της όλης πολιτικής κατάστασης στην Ξάνθη,  ο Φ. Καραλίδης θα μπορούσε να διεκδικήσει την έδρα από το Χριστιανικό στοιχείο.

2 Μπαράν Μπουρχάν: Εν ενεργεία βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, γνώστης των θεμάτων της υγείας ο οποίος κατάφερε να εκλεγεί από μειονοτικούς και χριστιανικούς ψήφους και από μία ευρεία δεξαμενή ψηφοφόρων.

Λιτός με σοβαρή κοινοβουλευτική δράση και αν δεν τορπιλισθεί η πορεία του από εξωγενείς παράγοντες, είναι πολύ πιθανό να κρατήσει και πάλι την έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη.

Σίγουρα η μετριοπαθής πορεία του πλην ατυχών στιγμών,  προσμετράτε στα θετικά του βουλευτή.

3 Βουρβουκέλης Οδυσσέας: Περιφερειακός Σύμβουλος, υπεύθυνος μίας από τις μεγαλύτερες οινοποιητικές μονάδες στην Ξάνθη, νέος, με πρόσβαση στην κεντραριστερά, άλλωστε, αυτό που μέτρησε ο Ανδρουλάκης είναι η διαπερατότητά του στον χώρο της της κεντροαριστεράς, που εκτίμησε και του έδωσε το χρίσμα.

Ένα χρίσμα που αν συνδυαστεί με την ήδη υπάρχουσα «προίκα» τις 2500 ψήφους, είναι μικρότερος ο δρόμος που έχει να διανύσει έναντι των δύο νεότερων του ψηφοδελτίου δηλαδή της Παρχαρίδου και τής Ντελή Ιμπραήμ Μπερίν.

4 Έρση Παρχαρίδου: Γνωστή επιχειρηματίας της Ξάνθης, με πλατιά αποδοχή από την κοινωνία της Ξάνθης και τον επαγγελματικό κόσμο της.

Εκτιμούμε ότι θα συγκεντρώσει όλους όσους δεν θα ψηφίσουν για τους δικούς τους λόγους Φ. Καραλίδη και Ο. Βουρβουκέλη.

5 Τέλος η κυρία Ντελή Ιμπραήμ Μπερίν εξαιρετική οικονομολόγος όπως μαθαίνουμε, σύμβουλος επιχειρήσεων  με καταγωγή από τον Κένταυρο Δήμου Μύκης και χωρίς να διαθέτουμε περισσότερες πληροφορίες, το ψηφοδέλτιο του ΠΣΟΚ Ξάνθης κλείνει με την εν λόγω κυρία.

Εμείς να ευχηθούμε καλή δύναμη στους υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης καλή επιτυχία και να εκλεγεί ο καλύτερος.