ΕΒΡΟΣ: ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Έλληνες ψηφίστε πολιτικούς που θα ξαναφέρουν την γαλήνη στον τόπο.

Σύλληψη δυο αλλοδαπών για ληστεία σε βάρος ημεδαπού

 

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά επιβεβαιωθήκαμε με τον χειρότερο τρόπο.

Η αύξηση της εγκληματικότητας έπιασε ταβάνι στην φιλήσυχη Χώρα μας από τότε που ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ επιτρέπουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την παραμονή των αλλοδαπών – λαθρομεταναστών – στην Θράκη και ολόκληρη την επικράτεια.

Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο του Έβρου,  δύο καθάρματα αλλοδαποί, αφού επισκέφθηκαν έναν παππού στο σπίτι του στον Έβρο και αφού τους τάισε τους πότισε τον σακάτεψαν στο ξύλο με απάνθρωπο και βάναυσο τρόπο, τον έδεσαν τον λήστεψαν και έφυγαν.

Ο παππούς αφού κατάφερε μέσα στα αίματα να λυθεί πήγε στο χωριό βαριά τραυματισμένος και έτσι ενημερώθηκε η αστυνομία και συνέλαβε τους δύο εγκληματίες αλλοδαπούς οι οποίοι χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, άλλωστε μεγάλωσαν μέσα στην βία, σακάτεψαν το χέρι που τους τάισε.

ΔΙΔΑΓΜΑ

Σε προηγούμενο άρθρο μας στην «ΗΧΩ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» είχαμε κάνει αναφορά στους υπερήλικες στον Έβρο και στην ίδια περιοχή οι οποίοι ανήμποροι να ξεκλειδώσουν την πόρτα που διπλοκλείδωσαν επειδή φοβόντουσαν τους αλλοδαπούς εγκληματίες, κάηκαν ζωντανοί.

Άραγε αυτή είναι η αλήθεια;

Μήπως οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες αφού έφαγαν το ψωμί τους προσπάθησαν να τους κάψουν ζωντανούς;

Στην Ελλάδα οι Έλληνες κακοποιοί με αναδρομή στο παρελθών και σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, δεν θα προχωρούσαν σε αυτού του είδους την αποτρόπαια πράξη, να σακατέψουν δηλαδή έναν ανήμπορο υπερήλικα για να τον ληστέψουν.

Δυστυχώς από την δεκαετία του 90 που άρχισε η «δημοκρατία» μας να δέχεται κάθε καρυδιάς καρύδι από την ανατολική Ευρώπη και άνοιξε τα σύνορά της στους αλλοδαπούς (παράνομους μετανάστες) ξεπέρασε προ πολλού κάθε δείκτη εγκληματικότητας, η οποία εγκληματικότητα έπιασε πλέον ταβάνι και ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε βήμα φιλήσυχου πολίτη σε όλη την επικράτεια.

Άραγε τι πρέπει να γίνει για να ξαναζήσουν οι Θρακιώτες και γενικότερα οι πολίτες της Ελλάδος ειρηνικά και φιλήσυχα, όπως ζούνε εδώ και χιλιάδες χρόνια στις πατρογονικές τους εστίες;

Άραγε ποιους πρέπει να ψηφίσουν οι Έλληνες Πολίτες,  σύμφωνα με το δημοκρατικό τους δικαίωμα, για να τους απαλλάξει από τους κακούργους που τριγυρνούν ελεύθερα σε κάθε γωνιά της Χώρας και σπέρνουν το άδικο, το αίμα και το κακό;

Τέλος θα πρέπει να επισημάνουμε το γεγονός το οποίο αποδεικνύει όλα όσα γράφουμε εδώ και χρόνια και επιβεβαιωνόμαστε με τον χειρότερο τρόπο. Κανένας νοικοκύρης δεν αφήνει τον τόπο του Εύκολα.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των «προσφύγων» που επισκέπτεται την χώρα μας είναι στυγεροί δολοφόνοι και κακοποιά στοιχεία.

Το επισημαίνουμε, κανένας νοικοκύρης δεν μπαίνει παράνομα στην Ελλάδα γιατί είναι καλός άνθρωπος.

Είναι κακοποιά στοιχεία που έρχονται Ελλάδα με την «κουρελιασμένη» δημοκρατία για να συνεχίσουν το αποτρόπαιο έργο τους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Διαβάστε τι λέει «στρογγυλεμένα» η αστυνομία: σύλληψη δυο αλλοδαπών για ληστεία σε βάρος ημεδαπού

Συνελήφθησαν την 7-1-2023 το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή του Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για ληστεία σε βάρος ενός ημεδαπού. Συγκεκριμένα το πρωί της ίδιας ημέρας οι δύο δράστες προσέγγισαν τον ημεδαπό ο οποίος βρισκόταν στην αγροτική του κατοικία και με την χρήση βίας τον έδεσαν και του αφαίρεσαν από την κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο, ένα μαχαίρι και κλειδιά, ενώ στην συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Στη κατοχή των δραστών βρέθηκαν το αφαιρεθέν κινητό και τα κλειδιά, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.