Ο Χ. Δημαρχόπουλος συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη και επισκέφθηκε τους τρίτεκνους Ξάνθης

Δύο συναντήσεις με φόντο την κοινωνία και την πολιτική

Με δύο σημαντικές δράσεις ξεκίνησε την χρονιά του ο πρώην δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος και διεκδικητής του δημαρχιακού θώκου απέναντι στον νυν δήμαρχο Μ. Τσέπελη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η μία συνάντηση είχε κοινωνικό χαρακτήρα μια και επισκε΄φθηκε τους τρίτρκνους και η δεύτερη είχε πολιτικό χαρακτήρα μιας και επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Περιφερειάρχη Χ. Μέτιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος δεν έχει κρύψει ποτέ την στηριξη του στον Μ. Τσέπελη μιας και του έδωσε «εν λευκώ» την διαχείρηση των απορριμάτων της Περιφέρειας ΑΜΘ με το γνωστό κοστοβόρο προς τους πολίτες αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά ο πρώην δήμαρχος Χ. Δημαρχόπουλος παρόλο που γνωρίζει την τυφλή στήριξη του Περιφερειάρχη προς τον Μ. Τσέπελη, όπου μάλιστα πολλοί λένε στο παρασκήνιο ότι θα συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του την εξ απορρήτων και πολύ στενή του συνεργάτιδα Γενική Γραμματέα του δήμου Σοφία Ψωμά, επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη σεβόμενος τους θεσμούς του τόπου.

Ποιο συγκεκριμένα ο Χ. Δημαρχόπουλος σε ανάρτηση του αναφέρει για την επίσκεψη της παράταξης του στους τρίτεκνους της Ξάνθης όπου επίσης ακούγεται ότι ένα σημαντικό στέλεχος του ΔΣ των τριτέκνων θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του:

Παραμονή των Θεοφανίων και με μέλη της παράταξής μας, ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ, επισκεφθήκαμε σήμερα, την Ένωση Πολυτέκνων Ξάνθης Ν.Ξανθης.

Αναγνωρίζοντας την κοινωνική συνεισφορά (δημογραφικό) των πολύτεκνων οικογενειών αλλά και τις αυξημένες καταναλωτικές ανάγκες που έχουν λόγω ανατροφής των πολλών παιδιών τους, παραδώσαμε στον Πρόεδρο της Ένωσης, Δημήτρης Χατζηγεωργίου, ρουχισμό και παιχνίδια που έχουν ανάγκη, δίνοντας ένα καλό παράδειγμα για την ενεργοποίηση της τοπικής Αυτοδιοίκησης και τη στήριξη των πολυτέκνων και των οικογενειών με παιδιά γενικότερα.

Στην πολύτεκνη οικογένεια αποτυπώνεται εμφατικά μια ασύλληπτη ανορθολογικότητα της ανθρώπινης ύπαρξης, η δυσκολία και η χαρά, η αντιξοότητα και η ευτυχία!

Αυτή τη μοναδικότητα, αλλά και τα όσα προσφέρουν αυτές οι οικογένειες στον τόπο μας, οφείλουμε να τη στηρίζουμε!

Καλή Χρονιά, Υγεία, Αγάπη και Ευτυχία στα σπίτια όλων μας.

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Χ. ΜΕΤΙΟ

Εθιμοτυπική επίσκεψη, πραγματοποίησε στις 5 Ιανουαρίου,  στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος π. Δήμαρχος Ξάνθης, εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ της ΚΕΔΕ, αντιπρόεδρος Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, μέλος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

 

Τον κ. Δημαρχόπουλο, συνόδευε ο νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης, Ιωάννης Καλτσάς, οικονομολόγος.

Σε γιορτινό και φιλικό κλίμα αντάλλαξαν ευχές για καλή υγεία και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν ειδικότερα την ανάπτυξη στο Δήμο της Ξάνθης, για έργα υποδομής, χρηματοδοτικά εργαλεία, προγράμματα και δράσεις.