ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ;

Το δημογραφικό είναι ένα πρόβλημα που άρχισε και φαίνεται. Οι ορδές των αλλοδαπών όπως δείχνουν τα εγκλήματα πάθους που καταγράφονται καθημερινά στα Δελτία ειδήσεων των πανελληνίας εμβέλειας τηλεοπτικών καναλιών με πρωταγωνιστές αλλοδαπούς οι οποίοι συνάπτουν ερωτικές σχέσεις με Ελληνίδες, φαίνεται πλέον πώς το όλο πράγμα οδεύει στην κατεύθυνση της επίλυσης του δημογραφικού;;; με αυτόν τον τρόπο;;;

Μακριά από εμάς οι θεωρίες συνομωσίας, όμως, ειλικρινά αυτό που συμβαίνει στον τόπο μας, είναι από τα άγραφα.

Ανεξάρτητα από το τι λένε τα επίσημα στοιχεία των υπουργείων 1 στους 3 κατοίκους στα μεγάλα αστικά κέντρα είναι αλλοδαπός.

Αυτό δεν είναι σημερινό φαινόμενο.

Κορυφώθηκε με την «πολιτική» των ανοιχτών συνόρων,  του κ. Τσίπρα από την μία και από την άλλη ο κ. Μυταράκης δεν μπορεί να πείσει τους Έλληνες πολίτες, ότι η πολιτική των δήθεν κλειστών συνόρων, φαίρνει κάποια χειροπιαστά αποτελέσματα.

Άρα το αποτέλεσμα είναι μηδέν και η πολύ δημοκρατία δυστυχώς, αλλοιώνει τον πληθυσμό της Χώρας.

Η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη.

Η πολιτεία νομίζει ότι με την ανύπαρκτη πολιτική της, όπως ενίσχυση των οικογενειών για την γέννηση παιδιών, η ενίσχυση της πρώτης κατοικίας, η φοροαπαλλαγή και σε γενικές γραμμές η ουσιαστική στήριξη σε βάθος χρόνων και όχι προεκλογικών πυροτεχνημάτων, δεν βοηθούν.