Στην πολιτική χρειάζεται και η σεμνότης

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ;

Σαφώς και έπεσε κεραυνός εν αιθρία η τελική επιλογή του Οδυσσέα Βουρβουκέλη από το κεντρικά του ΠΑΣΟΚ για να διεκδικήσει μία έδρα στα έδρανα του κοινοβουλίου.

Η μόνη εξήγηση που μπορεί, κατά την ταπεινή μας γνώμη, είναι η συνετή πορεία του πλέον υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης.

Σαφώς και στο παραπέντε μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα μέχρι την ανακοίνωση των τελικών ψηφοδελτίων όμως, η ουσία είναι μία.

Όλα αυτά τα χρόνια που ο Οδυσσέας ανακατεύτηκε με τα κοινά, κράτησε μία ουσιαστική πολιτική στάση απέναντι στα πράγματα του τόπου και οι χιλιάδες σταυροί που έλαβε είναι αποτέλεσμα επαφής και καθαρής θέσης σε πολλά πράγματα.

Ο Οδυσσέας κινήθηκε σεμνά όλα αυτά τα χρόνια και μιλούσε πολιτικά όταν είχε κάτι να πει και δεν δίστασε για το καλό του τόπου να κάνει και ρίξεις, στηρίξει εκτός ΠΑΣΟΚ τοπικά πολιτικά σχήματα.

Αυτό εκτιμήθηκε από τα κεντρικά που πριν πάρουν τις τελικές αποφάσεις αντλούν πληροφορίες από πολλά «κανάλια».

Ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης έχει και μία πολύ καλή επαγγελματική πορεία. Ως επιχειρηματίας, στέκεται στο βάθρο των επαγγελματιών που σέβονται την δουλειά τους και δεν την χρησιμοποιούν σαν υπόβαθρο για να αναρριχηθούν στην κοινωνία και από εκεί στην πολιτική.

Για να κλείσουμε την αναφορά μας, όσο και αν η πολιτική είναι φρού φρού και αρώματα, κάποια έμπειρά πολιτικά μάτια, αναγνωρίζουν το σεμνό πολιτικό βάδισμα των υποψηφίων και φυσικά την πραγματική προσφορά στην κοινωνία.

Να ευχηθούμε στον Οδυσσέα καλή δύναμη.