Αποκάλυψη | Έλληνας πιλότος είχε για “20 λεπτά νεκρό…” Τούρκο πάνω από το Αιγαίο!

Έγινε “πόλεμος” στον ασύρματο με τον αρχηγό του σχηματισμού για να μην πατηθεί το κουμπί καθώς είχε “λοκάρει” τον Τούρκο για 20 λεπτά

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook o δημοσιογράφος Βάιος Σύρρος σχετικά με τις αερομαχίες με τους Τούρκους πάνω από το Αιγαίο. Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι κατά τη χθεσινή ημέρα ο Τούρκος πιλότος που έκανε παραβίαση του εναέριου χώρου βρισκόταν “λοκαρισμένος” από Έλληνα πιλότο για 20 λεπτά και μάλιστα ως “νεκρός”. Όπως περιγράφει ο Τούρκος φαίνεται να παρακαλούσε, το alarm στο cockpit να μην πατήσει ο Έλληνας χειριστής το κουμπί. Έγινε “πόλεμος” στον ασύρματο καθώς τον είχε 20 λεπτά νεκρό! Η ανάρτηση αναφέρει:

“Χθες ένας Τούρκος πιλότος κατάλαβε πολύ καλά τι σημαίνει να είσαι μελλοθάνατος επί 20 λεπτά!
Είκοσι ολόκληρα λεπτά, όση ώρα ούρλιαζε το alarm στο cockpit, γιατί ο Έλληνας χειριστής τον είχε εγκλωβισμένο και ¨νεκρό¨ πάνω από το Αιγαίο.
Έγινε ¨πόλεμος¨ στον ασύρματο με τον αρχηγό του σχηματισμού για να μην πατήσει το κουμπί!!! Τα είχε πάρει στο κρανίο και ήταν έτοιμος να τον εκτελέσει στην ψύχρα. Είκοσι λεπτά ¨νεκρός¨…”

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΙΟΥ ΣΥΡΟΥ

Χθες ένας Τούρκος πιλότος κατάλαβε πολύ καλά τι σημαίνει να είσαι μελλοθάνατος επί 20 λεπτά!
Είκοσι ολόκληρα λεπτά, όση ώρα ούρλιαζε το alarm στο cockpit, γιατί ο Έλληνας χειριστής τον είχε εγκλωβισμένο και ¨νεκρό¨ πάνω από το Αιγαίο.
Έγινε ¨πόλεμος¨ στον ασύρματο με τον αρχηγό του σχηματισμού για να μην πατήσει το κουμπί!!! Τα είχε πάρει στο κρανίο και ήταν έτοιμος να τον εκτελέσει στην ψύχρα. Είκοσι λεπτά ¨νεκρός¨…