Φθινοπωρινές Αιμοδοσίες ΑΓΑΠΗΣ 2022

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ από τις 09:00πμ έως τις 15:30μμ και από τις 17:00μμ έως και τις 21:00μμ. στο κατάστημα THE ESPESSONIST COFFEE COMPANY της Χρυσούπολης.
Αίμα δίνουν αυτοί που νοιάζονται …σε αυτούς που το χρειάζονται. Ο Σύλλογος της «ΑΓΑΠΗΣ» καλεί τους εθελοντές αιμοδότες της Χρυσούπολης αλλά και όσους αισθάνονται υγιείς και θέλουνε να προσφέρουν ζωή
Η νεολαία και της Χρυσούπολης και του Δήμου Νέστου προσφέρει το αίμα της…
Το τονίζουμε κάθε φορά και κάθε χρονιά, ότι είμαστε περήφανοι για την ανταπόκριση των μαθητών, των γονέων και των καθηγητών της Χρσυσούπολης όπως και της Ξάνθης, οι οποίοι συμμετέχουν με περισσή χαρά στις αιμοδοσίες και δίνουν το παράδειγμα και στους υπόλοιπους συμπολίτες μας.
Σας καλούμε λοιπόν όλους όσους είστε και αισθάνεστε υγιείς στην εξηκοστή πέμπτη εθελοντική αιμοδοσία του έτους, και σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ».
Προσφέρουμε το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά…και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους…
Θυμίζουμε ότι οι μονάδες αίματος που συλλέγουμε αποστέλλονται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» των Αθηνών και διατίθενται για παιδιά ηλικίας από λίγων ημερών έως 14 ετών, παιδάκια που προέρχονται από ολόκληρη τη χώρα (δυστυχώς ακόμα και από την περιφέρειά μας) και φιλοξενούνται στο προαναφερόμενο Νοσοκομείο.
Ερχόμαστε να αιμοδοτήσουμε είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι, αφού δεν έχει καθόλου σημασία για την αιμοδοσία ούτε υπάρχουν κάποιοι σχετικοί περιορισμοί.
Τέλος ενημερώνουμε τους ήδη εθελοντές αιμοδότες ή υποψήφιους εθελοντές, ότι πιστοποιημένοι εκπρόσωποι του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ», θα εγγράφουν νέους εθελοντές και θα συλλέγουν δείγματα για δότες μυελού των οστών μέσω ενός απλού δείγματος σάλιου για λογαριασμό του Κέντρου Δοτών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ-ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ).
Μπορείς να χαρίσεις ζωή σε έναν ασθενή με λευχαιμία ή για κάθε ασθενή που χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών, δίνοντας σε πρώτη φάση λίγο σάλιο και στη συνέχεια αν είσαι συμβατός δότης με λίγο από το αίμα σου, έτσι απλά και ανώδυνα.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Αγάπης
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου