ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ: ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ

«Ο απλός πολίτης με την ψήφο του πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Φτάνει πια η κοροϊδία»

Σφοδρή κριτική άσκησε μέσω των κοινωνικών δικτύων ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης στον δήμαρχο Ξάνθης Μ. Τσέπελη με αφορμή την εκδήλωση αυτό – προβολής  του με θέμα την φιλοζωία και το περιβάλλον.

Έχει ενδιαφέρων η λιτή τοποθέτηση του όπως παρακάτω και την υποστηρίζει με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την … αγάπη του δημάρχου για το περιβάλλον.

Το χειρότερο πράγμα στην πολιτική είναι να δείχνεις κάτι που δεν είσαι επειδή απλά με τις φωτογραφίες θέλεις να αλλάξεις το πολιτικό σου προφίλ. Σε μια δημοτική αρχή που ξοδεύονται χιλιάδες ευρώ για ανούσια πράγματα,  σε ένα κυνοκομειο που επικρατούν άθλιες συνθήκες, με μηδαμινές παρεμβάσεις για τα αδέσποτα,  με μερικές φωτογραφίες και αγκαλιές μεταξύ τους προσπαθούν να πείσουν ότι έχουν ευαισθησία. Και εδώ είναι που πρέπει να παρέμβει δυναμικά ο πολίτης που με την ψήφο του θα πρέπει να δείξει ότι η εποχή της κοροϊδίας και της επιφανειακής εικόνας τελείωσε. Μόνο ο απλός πολίτης μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του δίνοντας το μήνυμα της επανεκκίνησης του Δήμου μας. Πιο χαμηλά δεν πάει!

FOTO: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ