Άκου προσκεκλημένος του Μ. Τσέπελη ο Μητσοτάκης

 

Διαβάσαμε στον φιλικό τύπο του δημάρχου ότι λέει ότι κάλεσε τον Μητσοτάκη ο Μ. Τσέπελης για να εγκαινιάσει τα … σκουπίδια και ο φιλικός του τύπος παρέβλεψε το γεγονός ότι στην Αλεξανδρούπολη, με την πλάτη των Αμερικάνων, παίζεται το ενεργειακό μέλλον της Ελλάδος.

Φτάνει τόσο σανό με τις επιτυχίες του Μ. Τσέπελη δεν σας πιστεύουν

 

***

 

Να την πω την κακία μου;

Ας την πω

Μέχρι σήμερα στα Δελτία Τύπου του δημάρχου βλέπαμε στην πρώτη σειρά να φιγουράρει το όνομα της Γενικής Γραμματέως η οποία αντί να κοιτάζει την δουλειά της, δηλαδή να οργανώνει και να συντονίζει το έργο των υπηρεσιών του δήμου της Ξάνθης, μεταβλήθηκε σε δεξί εξαπτέρυγο ή αριστερό, λίγη σημασία έχει, άλλωστε ο ίδιος ο Μ. Τσέπελης,  επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι γίνεται και δεξιός και αριστερός αρκεί να φέρει θετικά αποτελέσματα για τον δήμο της Ξάνθης (!!!!), αυτή τη φορά στην παρουσία του στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεοφάνους συνοδευόμενος από την σύζυγο.

Αλλάζει συνήθειες, ήρθε επιφοίτηση του Τιμίου Ξύλου;

Θα δείξει.

 

***

Τώρα θα χυθεί λέει το γάλα γιατί η Ελληνική Κυβέρνηση διέκοψε τα ΜΟΕ. Δηλαδή τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης και ο Ερντογάν από το κακό του δεν θα μπορέσει να κοιμηθεί.

Πάψτε να δουλεύτε τους εαυτούς σας επιτέλους.

 

***

Μάσκες μέσα έξω στα σχολεία και όποιος αντέξει.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πιστέψω και τι να προστατέψω από όλα όσα ακούγονται και γράφονται και δεν ξέρω αν είναι θέμα μελλοντικών έκτακτων Εθνικών Εκλογών αλλά σίγουρα το επικοινωνιακό δίκτυο του κ. Μητσοτάκη, κατάφερε να μεταφέρει στην κοινωνία και κυρίως στην Αγορά την αίσθηση ότι ο κορωνοιός πήγε καλοκαιρινές διακοπές και θα μας ξανάρθει το χειμώνα.

Ειλικρινά δεν ξέρω ποιοι φωστήρες του Πρωθυπουργού τον συμβουλεύουν για αυτό το μπάχαλο τον Πρωθυπουργό αλλά, ο δείκτης ευφυίας τους τους πρέπει να είναι ίσαμε με ένα ραδίκι, εκτός αν έχουν γράψει την λειτουργία της αγοράς στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ. ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ.