Καρφιά Τοψίδη για την «συνεργασία» Μαρίας Πολύμερου με τον Χ. Μέτιο
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟ
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Ξεκάθαρη την εικόνα αποτυπώνει ο επικεφαλής της Μείζωνος Αντιπολίτευσης για την «συνεργασία» της πρώην Περιφερειακής του Συμβούλου της παράταξης του, από την Θάσο Μαρία Πολύμερου η οποία ανεξαρτητοποιήθηκε και εμμέσως πλην σαφώς ο Χ. Τοψίδης στο τέλος της ανακοίνωσής του λέει μια αλήθεια: «Τώρα, αν η «συνεργασία» μετατραπεί σε εργασιακή σχέση, τότε δεν ξέρουμε τι θα σκαρφιστεί… Εδώ θα είμαστε, όμως, και θα το δούμε…»

Τελικό συμπέρασμα, αν ο Χ. Τοψίδης εννοεί αυτό που και εμείς εννοούμε, ορισμένοι πολιτικοί ασχολούνται με την πολιτική για ίδιο όφελος και αυτός είναι ξεκάθαρα ο λόγος που οι πολίτες έχουν απαξιώσει το πολιτικό σύστημα που διαχειρίζεται τις τύχες του.

Μοιραία οι πολίτες γυρνούν την πλάτη σε τέτοια φαινόμενα και αναζητούν μέσα στο σ΄υστημα που τους περιβάλλει πολιτικούς οι οποίοι θα βάλλουν ποιο μπροστά από τις πολιτικές τους επιδιώξεις το κοινό καλό και όχι το ατομικό τους.
Δυστυχυχώς για τους Ξανθιώτες έχουν την ατυχία στην περιφέρεια και στον μητροπολιτικό δήμο να γίνονται μετακινήσεις πολιτικού προσωπικού από παράταξη σε παράταξη όχι γιατι στον δικό τους πολιτικό φορέα που συνήθως είναι στην αντιπολίτευση δεν μπορούν αν προσφέρουν στο κοινό καλό, αλλά στο δικό τους καλό και δυστυχώς αυτο το φαινόμενο πλέον έχει καταγραφεί στην συνήδηση των πολιτών σαν κάτι φυσιολογικό, κάτι σύνηθες και συνήθως τους ακολουθούν όπου και αν πάνε.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;;;;