Συνεργασία του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου με την ανεξάρτητη περιφερειακή σύμβουλο Θάσου Μαρία Πολυμέρου

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο Χ. ΜΕΤΙΟΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΨΙΔΗ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕΤΙΟΥ; ΕΠΡΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ;

Σε ανελέητο κυνήγι προσπόρισης των περιφερειακών συμβούλων του Χ. Τοψίδη έχει επιδοθεί ο Χ. Μέτιος και είναι απορίας άξιο πότε προλαβαίνει να ασχοληθεί με τα προβλήματα των πολιτών τις περιφέρειας όταν δύο χρόνια πριν τις εκλογές αναλίσκει τον χρόνο του στο πώς θα διαλύσει την παράταξη του Τοψίδη για να σιγουρέψει την επανεκλογή του και άρα επαληθεύονται όλα όσα γράφουν αυτοί που γνωρίζουν τα της πολιτικής και των πολιτικών.

Με λίγα λόγια, αυτός που έχει εκλεγεί το οφείλει στην προσπάθεια που κάνει επί σειρά ετών για να αναδειχθεί και να σκαρφαλώσει στο υψηλότερο βάθρο της διοίκησης είτε αφορά τον δήμο είτε αφορά την Περιφέρεια και όταν εκλεγεί και εκεί που λέει ο κοσμάκης επιτέλους εξελέγη για να αλλάξει τα κακώς κείμενα των παρελθόντων ετών, δυστυχώς για τους πολίτες, μόλις ο δήμαρχος ή ο περιφερειάρχης εκλέγεται, χρησιμοποιεί την εξουσία που του δίνει η εκλογή του όχι για το καλό των πολιτών αλλά για το δικό του. Με λίγα λόγια για να ξαναεκλεγεί στις επόμενες εκλογές, μεθοδεύοντας καταστάσεις, κάνοντας συμμαχίες που θα του εξασφαλίσουν την επανεκλογή του. Αυτό κάνει στην παρούσα φάση ο Μ. Τσέπελης διεμβολίζοντας και εξαγοράζοντας συμβούλους της αντιπολίτευσης, το ίδιο κάνει ο Χ. Μέτιος και φυσικά το ερώτημα είναι ποιος μιμείται ποιόν.

Και όπως είναι φυσικό η απορία του αφελούς συμπολίτη και ψηφοφόρου είναι. Αλήθεια για την περίφημη «συνεργασία» Μέτιου και Πολύμερου τι λένε οι σύμβουλοι του Χ. Μέτιου από την Καβάλα για την συμπεριφορά του αρχηγού τους; Άραγε οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του Χ. Μέτιου δεν θα μπορούσαν να εκπροσωπήσουν την Καβάλα και την Θάσο; Έπρεπε να έρθει σύμβουλος από άλλη παράταξη για να «σπρώξει» τα προβλήματα της Θάσου;

Σαφώς και είναι αφελέστατη η ερώτηση αφού όπως δείχνει η πορεία οι πολιτικοί αλλάζουν αλλά τα προβλήματα του νησιού μένουν τα ίδια.