ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΜΟΙΡΙΔΙΟ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

ΕΘΝΙΚΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ Μ. ΤΣΕΠΕΛΗ

Εμβολιασμός Σεβασμιοτάτου Ξάνθης και Περιθεωρείου

Ο Ανέστης Αντωνιάδης σχολιάζει την επικαιρότητα

 

Με ανάρτηση του ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανέστης Αντωνιάδης με σχόλιο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει τον προβληματισμό του για τα τεκταινόμενα στην πόλη της Ξάνθης.

 

Καλησπέρα σας και καλό μήνα,

ποσό περήφανος ένιωσα για την θρησκευτική ηγεσία του νομού μας τις τελευταίες μέρες. Αρχικά από τον Πρωτοσυγκελλεύων Αρχιμ. Σωφρόνιο Γκουτζίνη, όπου με παρρησία έδωσε το μήνυμα του εμβολιασμού, μέσα από την προσωπική του εμπειρία της τρίτης δόσης και κατόπιν με τη σαφέστατη χθεσινή δήλωση, τον Μητροπολίτη Ξάνθης οπού δήλωσε στεντόρεια στο ποίμνιο: «Να ακούτε τους γιατρούς, υπάρχουν ιερείς που πήραν ανθρώπους στο λαιμό τους».

Και πάμε τώρα στην άλλη άκρη.

Αυτές τις μέρες διεξάχθηκε στην πόλη μας το Βαλκανικό πρωτάθλημα πάλης παίδων/κορασίδων 2021. Εδώ πρέπει να συγχαρούμε τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Μπεκήρ Ογλού Σουά και τον παλαιστικό σύλλογο πάλης Ξάνθης, «Ολυμπιακή Φλόγα», που από ότι έμαθα, ήταν οι κύριοι ιθύνοντες για την επίτευξη της διεξαγωγής του τουρνουά αυτού.

Όμως, δυστυχώς πάρα τη συμμετοχή εκατοντάδων μικρών πρωταθλητών της Βαλκανικής, δεν είχε απολύτως κανένα ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία και ολόκληρη την περιφέρεια, το συγκεκριμένο τουρνουά, δεν το ήξεραν βασικά ότι διεξάγεται και επίσης δεν είχε γίνει καμία προετοιμασία για την προβολή του, ώστε η τελευταία πόλη σε τουριστική ανάπτυξη στην περιφέρεια, να κερδίσει έστω κάτι βραχυπρόθεσμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι στις κερκίδες, πέρα των αθλητών, δεν υπήρχε σχεδόν κανένας θεατής.

Αλλά είχαμε και τα εξής εθνικά εγκλήματα κατά την διεξαγωγή του τουρνουά. Η αποστολή της Β. Μακεδονίας, δεν είχε κανένα διακριτικό ότι είναι η Β. Μακεδονία ως όφειλε βάση της συμφωνίας των Πρεσπών, μέσα στην χώρα μας και την ευαίσθητη περιοχή μας μάλιστα, τα διακριτικά της είναι, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ΝΕΤΑ ΣΚΕΤΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (MKD). In your face, μέσα την έδρα σου μάλιστα, από τους αρμοδίους ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ και πάμε τώρα στο εξοργιστικό για μένα. Από το Δήμο και τα φίλα προσκείμενα MME του δοθήκαν στην δημοσιότητα 3 βίντεο, ένα της έναρξης, ένα της 2ης μέρας και ένα του καλωσορίσματος του Τούρκου Πρόξενου και τον χαιρετισμό όλης της Τουρκικής αποστολής από τον Δήμαρχο. ΤΕΛΕΙΑ!

Έκανε λάθος ο Δήμαρχος που χαιρέτησε την Τουρκική αποστολή και υποδέχθηκε τον πρόξενο, ΟΧΙ, εάν είχε αντίστοιχα βίντεο από όλες τις αποστολές των χωρών και όλους τους αντίστοιχους υψηλά προϊστάμενους των αποστολών. Εδώ δεν υπάρχει καν βίντεο όπου ο δήμαρχος ή ακόμα κάποιος αντιδήμαρχος να πήγε και να συνομίλησε με την Ελληνική Αποστολή, όπως τουλάχιστον έκανε με την Τουρκική.

Εδώ να θυμίσω πως η Ελληνική Αποστολή θέρισε στα μετάλλια, έδειξαν για μία ακόμη φορά το ταλέντο τους και κατέκτησαν 21 μετάλλια, εκ των οποίων δύο χρυσά, 7 ασημένια και 11 χάλκινα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ του Δήμαρχου με την Ελληνική Αποστολή ή εάν υπάρχει το επικοινωνιακό του επιτελείο ή «Η Ομάδα Διοίκησης» όπως αποκαλούνται, δεν φρόντισαν να βγει στην δημοσιότητα.

Για ΑΛΛΗ μια φορά τα λόγια είναι ΠΕΡΙΤΤΑ, πλέον η συγκεκριμένη αρχή δεν είναι μόνο επικίνδυνη για την καθημερινότητα μας, αλλά είναι και «αφελώς» επικίνδυνη για τα Εθνικά μας συμφέροντά.

Αλήθειά, η παράταξή της ΝΔ, οπού ανήκει υποτίθεται ιδεολογικά η δημοτική αρχή, κυβερνώσα μάλιστα τώρα, τι έχει να πει για όλα αυτά;!

Και MKD και υποτέλεια μόνο στο Τούρκο Πρόξενο.

 Όλα καλά στο ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ της Πειραιώς στο Μοσχάτο και στο Μαξίμου;!

Πλέον δεν μιλάμε για αφέλεια, αλλά για στοχευμένες ενέργειες ικανοποίησης ενός συγκεκριμένου ακρωτήριου, όχι όμως κομματικού, αλλά εθνικού.

FOTO ΑΠΟ XANTHIPOST