Μάθε τέχνη και άστη και όταν πεινάσεις πιά στην

ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ

Διόρισε τον Μάντατζη  Τσετίν στο νοσοκομείο της Κω όπου συντροφιά με την Άγκυρα προσπαθούσε να δημιουργήσουν τουρκική μειονότητα σε Κώ και Ρόδο. Ο Κικίλιας για να τον επιβραβεύσει τον διόρισε καρδιολόγο στην Κώ  ίσως για να συνεχίσει το έργο του;

(στην φωτογραφία με τον υπάλληλο του Προξενείου της Ρόδου που συνελήφθηκε για κατασκοπεία!)

Τουλάχιστον αυτό που λέει ο λαός, θυμίζει ο διορισμός του Τετσίν Μάντατζη στο νοσοκομείο της Κω, όπου παλαιότερα σε αγαστή συνεργασία με την Άγκυρα, διατράνωνε μέσα στην βουλή ότι στην Κώ και στην Ρόδο υπάρχουν Τούρκοι.

Εννοείται ότι ανάλογη δράση πραγματοποιούσε όταν ήταν βουλευτής εκλεγμένος στην Ξάνθη από όπου και κατάγεται συντρώγοντας και συμπλέοντας με τον Τούρκο Πρόξενο.

Αυτόν λοιπόν τον συμπολίτη μας, ο κ. Κικίλιας τον επιβράβευσε διορίζοντας τον ως καρδιολόγο – μιας και του πρώην βουλευτή δεν του βγαίνει άλλο το μεροκάματο με την πολιτική – και εδώ κολλάει το «μάθε μια τέχνη και άστη και όταν πεινάσεις πιάστη» – στο νησί της Κώ όπου ανέπτυξε την δράση, συμπλέοντας με την προσπάθεια της Άγκυρας υποστήριζε ακόμη και μέσα στην Βουλή  ότι στα νησιά Κως και Ρόδο υπάρχει τουρκική μειονότητα.

Βέβαια αυτή η προσπάθεια  δεν του “βγήκε”

Αυτόν τον κύριο που υπονόμευσε κατά το παρελθών τα Εθνικά Συμφέροντα , ο κ. Κικίλιας, τον διόρισε στο νοσοκομείο της Κώ όπου είχε κάνει το αγροτικό του όχι τυχαία.

Τελικά, όπως δείχνουν τα πράγματα, του κ. Κικίλια δεν του έφτασε ότι τα έκανε μπάχαλο στα θέματα υγείας και ταλαιπωρεί 10 εκ. Έλληνες με τις αλόγιστες αποφάσεις του στα θέματα της πανδημίας, αλλά με παρέμβαση του εμβολίζει ακόμη και τα Εθνικά Θέματα.

Από αυτούς τους πατριώτες περιμένετε να κρατήσουν ψηλά την Ελλάδα;

Διαβάστε τι γράφει το Πρώτο Θέμα για τον βίο και την πολιτεία του Τσετίν Μάντατζη.

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»

Ο Τσετίν Μάντατζη διετέλεσε βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2007 – 2011

Καρδιολόγος στο νοσοκομείο της Κω, διορίστηκε ο πρώην βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, ο οποίος φαίνεται πως άφησε πίσω του την πολιτική.

Ο Μάντατζη, διετέλεσε βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2007 – 2011, οπότε και ανεξαρτητοποιήθηκε αρνούμενος να στηρίξει τη κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου λόγω συμμετοχής του ΛΑΟΣ.

 

Τότε είχε αρνηθεί να ψηφίσει το μνημόνιο για τη νέα δανειακή σύμβαση. Στη συνέχεια επιχείρησε να προσεγγίσει τη Δημοκρατική Αριστερά χωρίς αποτέλεσμα.

Το 2015 ήταν υποψήφιος με το «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» του Γιώργου Παπανδρέου, που όμως δεν κατάφερε να πετύχει την είσοδο του στη βουλή. Τα επόμενα χρόνια αποστασιοποιήθηκε από την πολιτική, αλλά και από την ενεργό δράση στο χώρο της μειονότητας στη Θράκη.

Τον περασμένο Μάϊο με την απόφαση της της Γενικής Διεύθυνσης Υπηρεσιών Υγείας του υπουργείου Υγείας, ο κ.Μάντατζη διορίστηκε στη θέση ειδικευμένου ιατρού Καρδιολογίας, με βαθμό Επιμελητή Α’, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Κω. Το νοσηλευτικό ίδρυμα του νησιού, παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα και ελλείψεις στο ιατρικό προσωπικό, με τον διορισμό του πρώην βουλευτή να καλύπτει ένα σημαντικό κενό. Πριν από πέντε χρόνια ο κ. Μάντατζη είχε και πάλι εργαστεί στην Κω ως Αγροτικός Ιατρός για σχεδόν χρόνο.

Να σημειωθεί πως ως μειονοτικός βουλευτής Ξάνθης το 2011, είχε δραστηριοποιηθεί στις προσπάθειες της Τουρκίας ν’ αναδείξει μειονότητα στην Κω και στη Ρόδο, χωρίς αποτέλεσμα.

Τότε είχε επισκεφθεί τα Δωδεκάνησα, προκειμένου να συναντήσει: «ανθρώπους της που μοιράζονται την ίδια γλώσσα, την ίδια θρησκεία, τον ίδιο πολιτισμό. Υπάρχουν οι Τούρκοι της Ρόδου και της Κω»,  δήλωνε, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και μέσα στη βουλή.

Ο κ. Μάντατζη σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης και πριν την Κω εργαζόταν ως καρδιολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΑΧΗΤΗ