Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Άφησαν νεκρό έξω από το ψυγείο και η σωρός έπαθε σήψη

Αυτό πάλι ξεπερνάει κάθε λογική αφού οι αρμόδιοι άφησαν νεκρό εκτός ψυγείου.

Θα μου πει κακνείς ότι αυτά στην Ελλάδα γίνονται, αλλά κάτι παρόμοιο, μάλλον πρωτιά έχει το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης που σημειωτέο είναι επιφορτισμένο με την προστασία του λαού της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από τον κωρονοιό.

Ίσως επειδή ο νεκρός δεν είχε κωρονοιό δεν του έδωσαν και ιδιαίτερη σημασία.

Αυτό το γεγονός βέβαια έβαλε σε τεράστια δοκιμασία την οικογένεια του 56χρονου που απεβίωσε από καρδιακή προσβολή.

Σύμφωνα όμως με το reportal.gr, το νεκρό σώμα δεν τοποθετήθηκε σε ψυγείο και ως εκ τούτου υπέστη σηψαιμία και η κηδεία του δεν έγινε στον προκαθορισμένο χρόνο. Σύμφωνα με τα όσα μαρτυρούν οι θυγατέρες του εκλιπόντος, σε επικοινωνία με το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, οι εργαζόμενοι εκεί παραδέχτηκαν ότι η σορός του πατέρα τους δεν τοποθετήθηκε σε νεκροθάλαμο ψύξης όπως θα έπρεπε να είχε γίνει!

Οι κυρίες Άννα και Μαρία Μπανταλίδου έχουν ήδη εκκινήσει νομικές διαδικασίες για το συμβάν που έχει βάλει την οικογένεια τους σε αυτή την αδιανόητη ταλαιπωρία και ζητούν δικαίωση. Όπως λένε χαρακτηριστικά «δεν έχουμε την ευκαιρία  να αποχαιρετίσουμε τον πατέρα μας» αφού η ταφή του άτυχου άνδρα θα γίνει πλέον με ειδικό τρόπο και σε αεροστεγές φέρετρο.

 

Οι αδερφές Μπανταλίδου επισημαίνουν ακόμη το γεγονός ότι αν δεν υπήρχε χώρος στα ψυγεία του Νοσοκομείου, θα μπορούσε η οικογένεια να είχε αναλάβει τη φύλαξη της σορού με τη βοήθεια κάποιου γραφείο τελετών που διαθέτει ανάλογη υποδομή και σε κάθε περίπτωση δεν θα είχαν μπει σε αυτή την απίστευτη ταλαιπωρία ούτε βέβαια και η σορός του πατέρα τους θα υφίστατο όλα αυτά.

Η νεκροψία του εκλιπόντος θα γίνει τελικά στην Κομοτηνή και εν συνεχεία θα δρομολογηθεί η κηδεία του στην Αλεξανδρούπολη, όπου και ζούσε.

Για το συμβάν μάλιστα, κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης προέβησαν σε καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ όπως σχολιάζει η κόρη του αποθανόντος στη σχετική ανάρτηση: «Σε επικοινωνία με το νοσοκομείο μου είπαν ότι τον πατέρα μου και κάποια αλλά άτομα τα έβγαλαν από τα ψυγεία για να βάλουν κάτι λαθρομετανάστες επειδή ”έτρεχαν τα ζουμιά τους” όπως μου είπαν επί λέξει».

Διαβάστε την ανάρτηση συμπολίτη μας

Kozaris Nikolaos

2 Αυγούστου στις 6:39 μ.μ.  ·

ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  

ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΩΝ στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. ΟΥΤΕ ΨΥΞΗ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ (ας πούμε) .Νεκρος συμπολίτης μας  του δημου Αλεξανδρουπολης ειναι απο το ΣΑΒΒΑΤΟ εκτος ψυγειου των νεκρων εως και τωρα και το πτωμα ειναι σε σήψη με εντονη δυσοσμία σε ολους τους χωρους.

Η υπεύθυνη κυρία Λαζαριδου με 50 βαθμούς κελσιου εντος του χωρου δεν ενδιαφέρεται….

ΚΑΛΟΎΜΕ όλο το διοικητικό συμβούλιο του ΓΠΝΑ σε παραίτηση για την προσβολή μνήμης νεκρού και φυσικά για την έλλειψη διοίκησης.ΚΑΛΟΥΜΕ ολους εσας τα μελη του διοικητικού συμβουλιου που ζητουσατε παρεμβασεις για τον διορισμό σας απο την κεντρική  ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  για να γίνετε μέλος του ανωτέρου συμβουλίου σε άμεση παραίτηση.    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Κυριε εισαγγελεα  πρωτοδικειου Αλεξανδρουπολης παρακαλουμε για τις δικες σας ενεργειες…

Το όνομα του νεκρού συμπολίτη μας Μπανταλιδης.

 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ , ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ…Χ