ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ

α) Τώρα που ”άνοιξε” η Νυμφαία και επειδή έγινε πολύ κουβέντα ας θυμηθούμε πως λειτούργησαν σε ίσως πιο δύσκολα παρόμοια ζητήματα (λογω Σένγκεν) άνθρωποι που είχαν ανεπτυγμένο το κριτήριο της συνεισφοράς στην ανάπτυξη του τόπου και δούλευαν για να αρθούν εμπόδια με επιτυχία :
”Επειδή ακόμη κάποιοι έχουν απορίες για το ποιος έπρεπε και τι έπρεπε για την Νυμφαία να σας θυμίσω πως λειτουργούσαν οι σοβαροί άνθρωποι! Έτσι για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι.”
β) Σχετικά με τη δρομολόγηση υλοποίησης νέου σιδηροδρομικού δικτύου Θεσνικης Τοξoτών αλλά και την επαναλειτουργία δρομολογίων στην υφιστάμενη σιδηροδρομική γραμμή :

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10225473929813159&id=1173263238

“Έργο σημαντικό για την εμπορική και τουριστική αναβάθμιση της περιοχής. Αυτό μακροπρόθεσμα και αξίζουν συγχαρητήρια για τις ενέργειες και αποφάσεις. Άμεσα οφέλη θα υπάρξουν εφόσον συνδυαστεί και με την δρομολόγηση επιβατικών αμαξοστοιχιών στην υφιστάμενη γραμμή αλλά και την επαναλειτουργία του τουριστικού χαρακτήρα δρομολογίου Ξάνθης μέσω Τοξωτών-στενά Νέστου- Σταυρούπολης και Δράμας. Απαιτείται πίεση στους αρμόδιους για το συντομότερο των ενεργειών.”