Επίσκεψη Λύρατζη στο Νοσοκομείο και Δροσερό

Ο Πασχάλης Λύρατζης κινείτε αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες αφού όπως πληροφορηθήκαμε, χθες επισκέφτηκε την παιδιατρική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, συνοδευόμενος από τον «Βασιλιά» όπου και μοίρασαν δωράκια στα παιδιά και γλυκά στους συνοδούς τους. Αυτό μας το «έδωσε» εργαζόμενος του νοσοκομείου.

Το  απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Πασχάλης Λύρατζης, μαζί με τον Βασιλιά και πάλι με απουσία φωτογράφου,  επισκέφτηκαν τον σύλλογο στο Δροσερό όπου και μοίρασαν δώρα σε 60 παιδιά που ήταν παρόντα.

Όπως δείχνουν τα πράγματα ο Πασχάλης Λύρατζης μπαίνει στην προεκλογική διαδικασία αθόρυβα, σεμνά και ταπεινά. Τις πληροφορίες είχαμε από εργαζόμενο του νοσοκομείου της Ξάνθης και από φίλο ο οποίος τυχαία βρέθηκε στο Δροσερό όπου είδε τον Πασχάλη Λύρατζη χωρίς φωτογράφο ή δημοσιογράφο να μοιράζει δώρα στα παιδάκια.

Το “ζουμί” της υπόθεσης είναι πώς όταν κάποιος θέλει να κάνει ένα καλό, έστω και αν είναι προεκλογική περίοδος, βρίσκει τρόπο να το κάνει χωρίς να το διατυμπανίζει.  Σεμνά και ταπεινά.

Τελικά, μήπως η Ξάνθη πρέπει να διοικηθεί από ανθρώπους οι οποίοι σέβονται τους συνανθρώπους τους και δεν τους χρησιμοποιούν σαν πιόνια στην προεκλογική τους καμπάνια;

Αυτό ήταν μήνυμα σε κάποιους που στον βωμό της προεκλογικούς τους καμπάνιας, φωτογραφίζονται παρουσία συμπολιτών μας που έχουν ανάγκες,  «φορώντας» πλατιά ψεύτικα χαμόγελα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ