Πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράταξη ο Μ. Αμοιρίδης;

Όπως δείχνουν τα πράγματα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χ. Τοψίδης περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον σύμβουλο του Μ. Αμοιρίδη αφού συχνά πυκνά εμφανίζεται στην Ξάνθη συνοδευόμενος από τον Μ. Αμοιρίδη και κατά περίπτωση ενώ  όταν επισκέπτεται μειονοτικά χωριά από τον Ι. Χατζηγγενέ.

Όπως δείχνουν τα πράγματα ο Χ. Τοψίδης στην Ξάνθη παίζει πολύ καλά το επικοινωνιακό του παιγνίδι έχοντας στην μειονότητα τον Ιρφάν Χατζηγγενέ, στον αστικό ιστό της πόλης τον Μ. Αμοιρίδη και φυσικά στις επιχειρήσεις τον Ο. Βουρβουκέλη.

Βέβαια όλη αυτή η παραταξιακή οργάνωση θα δείξει στο τέλος αν είναι πετυχημένη όταν οι Ξανθιώτες στηθούν μπροστά στις περιφερειακές κάλπες.

Μέχρι στιγμής τα στοιχεία είναι θετικά.

Μπορεί ο Χ. Μέτιος να μοίρασε πακτωλό χρημάτων χωρίς αντίκρισμα, αλλά οι σύμβουλοι του Τοψίδη έχουν επαφή τουλάχιστον με την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι Ξανθιώτες.

Δυστυχώς η «σφαλιάρα» που έφαγε ο Ξανθιώτικος λαός από την ανεπάρκεια του Χ. Μέτιου λόγω του κλεισίματος της Νυμφαίας, την οποία στην ουσία την τρώνε οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοί τους στον τουρισμό, ο Μ. Αμοιρίδης σαν πρώην αντιπεριφερειάρχης τουρισμού τους τα είπε αλλά ποιος τον άκουγε.

Είμαι περίεργος να ακούσω τι θα πει ο νυν αντιπεριφερειάρχης τουρισμού λαλίστατος κατά τα άλλα κ. Τσώνης