Ετοιμάζεται για «κάψιμο» ο βασιλιάς καρνάβαλος – Ασκαρίδης;

 

Σαφέστατο μήνυμα από την «Ξάνθη για όλους» προς τον Ασκαρίδη

 

Διαβάζοντας με προσοχή την ανακοίνωση της παράταξης «Ξάνθη για όλους», αναφορικά με τις συμπεριφορές του προέδρου του κέντρου πολιτισμού Η. Ασκαρίδη,  ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει καρναβάλι… χωρίς καρναβάλια αλλά … με 30.000 ευρώ από τα λεφτά των δημοτών.

 Μένουμε στην τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης της κυρίας Χαριτονίδου μέλους του ΔΣ του Κέντρου Πολιτισμού που πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι ιδιαίτερα σκληρή για τον κ. Ασκαρίδη – προφανώς ο ίδιος δεν κατάλαβε τι ακριβώς του λέει η αντιπολίτευση –  διαβάσαμε την ανακοίνωση όχι με ιδιαίτερη έκπληξη, διότι ως γνωστόν τον κ. Ασκαρίδη τον «οδεύουν» οι «συναγωνιστές» του στην παράταξη, για θυσία – κοινώς σφάξιμο – Διότι, στην πολιτική, πρέπει πάντοτε να υπάρχει, όταν έρχονται τα δύσκολα, ένας αποδιοπομπαίος τράγος.

Είναι φως φανάρι, ότι ο κ. Ασκαρίδης,  είναι αναλώσιμος από τον κ. Τσέπελη τον κύριο Φανουράκη  και των συν αυτώ.

Προφανώς ο κ. Ασκαρίδης δεν το κατάλαβε μέχρι τώρα και πολύ σωστά η ανακοίνωση της κ. Χαριτονίδου,  του το υπενθυμίζει.

Ποιο συγκεκριμένα αναφέρει η ανακοίνωση: Υ.Γ.1_Αγαπητέ κ. Ασκαρίδη, προσέξτε μην τυχόν λόγω της συμπεριφοράς και των πράξεών σας, σάς μπερδέψουν (ποιοι άραγε;) με το Βασιλιά Καρνάβαλο  που -όπως ξέρετε- τον καίνε στο τέλος των λαογραφικών εκδηλώσεων!! Αν και για το κάψιμό σας φροντίζετε εσείς καθημερινά με τις πράξεις σας, ακολουθώντας πιστά και άκριτα τις προσταγές άλλων.

 

Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ή Κέντρο συναυλιών, λαμπιονιών, απευθείας αναθέσεων – Μέρος Δεύτερο!!!

 Στην αρχή της εβδομάδας, σημειώθηκε ένα κοσμοϊστορικό γεγονός! Την Δευτέρα 15/02/2021 πραγματοποιήθηκε, μέσω τηλεδιάσκεψης, Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού του Δ. Ξάνθης.

Έχοντας ήδη ενημερωθεί από τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και Κοινωνικής Δικτύωσης για το διαδικτυακό πρόγραμμα των Θ.Λ.Ε. – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2021, ρωτήσαμε τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης κ. Ασκαρίδη αν αληθεύουν αυτά τα δημοσιεύματα.

Η απάντησή του;;; Πιέστηκε μας είπε και αναγκάστηκε να ανακοινώσει ένα πρόγραμμα το οποίο, όπως είπε ο ίδιος, δεν είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί.

– Κε Ασκαρίδη, γνωρίζετε ότι ανακοινώσατε ένα πρόγραμμα χωρίς την έγκριση του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού;;;

– Κε Ασκαρίδη, γνωρίζετε ποια είναι η θέση σας και ποιος ο ρόλος σας ως Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού;;;

– Κε Ασκαρίδη, από ποιους δεχτήκατε πιέσεις;;;

Στην 1η Αναμόρφωση προϋπολογισμού 2021, προστέθηκαν 30.000 ευρώ για την προμήθεια καρναβαλικού διάκοσμου!!!

  • Κε Ασκαρίδη, 30.000 ευρώ για καρναβάλι δια περιφοράς (διαδικτυακό) ;;;
  • Γνωρίζετε ότι το Κέντρο Πολιτισμού μπορεί να διακοσμεί, όπου πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις αυτού ;;;
  • Θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και εάν ναι, σε ποιο σημείο της πόλης και γι’ αυτό χρειαζόμαστε τον καρναβαλικό διάκοσμο των 30.000 ευρώ ;;;

Κινήσεις εντυπωσιασμού ή κινήσεις αντιπροσωπευτικές του Διατάζω και Ορίζω, που έχει υιοθετήσει ο κος Ασκαρίδης, από την αρχή της “βασιλείας του”;;;

  • Κε Ασκαρίδη, υπάρχει λόγος ύπαρξης του Δ.Σ του Κέντρου Πολιτισμού ή συγκαταλέγεστε και εσείς στους παντογνώστες αυτής της πόλης, και πράττετε όπως οι ανώτεροί σας στο Δημοτικό Συμβούλιο…. οπότε όλα ΑΚΥΡΑ και ΠΕΡΙΤΤΑ…;;;
  • Κανένας σεβασμός στους θεσμούς, κανένας σεβασμός στους πολίτες και στους εκπροσώπους αυτών (Δημοτικοί Σύμβουλοι)…
  • Κανένας σεβασμός στους Πολιτιστικούς συλλόγους, που έχουν αναγάγει χρόνια τώρα την πόλη μας σε εστία Πολιτισμού…
  • Καμιά διάθεση για συμμετοχικότητα και συνεργασία…

«Ψιλά γράμματα» είναι αυτά… δυστυχώς και για εσάς κ. Ασκαρίδη….

Κατά τα άλλα, κάποια ΜΜΕ της πόλης μας θεωρούν πως για όλα ευθύνεται η αντιπολίτευση που ασκεί μόνο κριτική και δεν υποβάλει προτάσεις…

Να τις υποβάλει άραγε πού;  «Στου κουφού την πόρτα»;

 

Υ.Γ.1_Αγαπητέ κ. Ασκαρίδη, προσέξτε μην τυχόν λόγω της συμπεριφοράς και των πράξεών σας, σάς μπερδέψουν με το Βασιλιά Καρνάβαλο  που -όπως ξέρετε- τον καίνε στο τέλος των λαογραφικών εκδηλώσεων!! Αν και για το κάψιμό σας φροντίζετε εσείς καθημερινά με τις πράξεις σας, ακολουθώντας πιστά και άκριτα τις προσταγές άλλων.

 

Υ.Γ.2_Αγαπητέ κε Ασκαρίδη, απαντήσεις στα θέματα που σας θέσαμε θα έχουμε  αυτή τη φορά…;;; Xanthi is calling …. !!!

Ξάνθη 18/2/2021

«ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ»

 Χαριτωνίδου Ειρήνη