Ότι δεν έκανε σε 10 μήνες ο Ευφραιμίδης, το έκανε ο Μέτιος σε 48 ώρες

Προκαλεί η αδράνεια του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Ν. Ευφραιμίδη και παρόλο που είχαμε βίαιη συμπεριφορά από πολίτη σε υπάλληλο της Περιφερειακής Ενότητας, δεν προέβη σε καμία επαφή με τον Περιφερειάρχη ή έστω να λάβει κάποια πρωτοβουλία για την φύλαξη των εγκαταστάσεων και του προσωπικού παρότι εδώ και 10 μήνες έχει τεθεί σαν θέμα.

Αυτό σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Π.Ε. Ξάνθης στάθηκε η αφορμή, με μπροστάρη τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Δ. Γαλανόπουλο, τον πρόεδρο του Συλλόγου Π. Λύρατζη και τον γραμματέας Χ. Ευστρατίου να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Χ. Μέτιου και μέσα σε ελάχιστο χρόνο να ληφθούν δεσμεύσεις για την τοποθέτηση security με αρμοδιότητα την φύλαξη των κτιριακών εγκαταστάσεων και του προσωπικού, προκείμενο οι εργαζόμενοι της Π.Ε. Ξάνθης απρόσκοπτα να εξυπηρετούν τους πολίτες.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ

ΘΕΜΑ:  «Ενημέρωση Πολιτών και Υπαλλήλων σχετικά με την φύλαξη (security) του κτιρίου της Π.Ε. Ξάνθης και των Μέσων Ατομικης Προστασιας (ΜΑΠ) των δικαιουχων Υπαλληλων»

Μετά την σημερινή συνάντηση και την παρέμβαση, του Προέδρου του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητάς Πασχάλη Λύρατζη, του Προέδρου της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης και Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητάς Ξάνθης Χαράλαμπου Ευστρατίου και του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος – Υποδομών – Μεταφορών ΠΑΜΘ και μέλους της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης Δημήτρη Γαλανόπουλου με  τον Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. κ. Χρήστου Μέτιου και της Εκτελεστικής Γραμματέας της ΠΑΜΘ κας Ζωής Κοσμίδου, ήταν άμεση η ανταπόκριση στα αιτήματα του Συλλόγου μας.

‘Ετσι με δέσμευση τους τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθεί στην κεντρική είσοδο του κτιρίου της Π.Ε. Ξάνθης εταιρεία φύλαξης (security).

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος δεσμεύτηκε ότι θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες ώστε να λυθεί και το θέμα των Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.).

Ως σύλλογος (ΣΥΠΕΞΑ) ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μετιου για την άμεση ανταπόκριση του ώστε να διευθετηθούν και να λυθούν θέματα που ταλανίζουν τους υπαλλήλους της Π.Ε. Ξάνθης τα τελευταία χρόνια.