Ας ελπίσουμε ότι τώρα με το lockdown, οι «εκτελεστές» συνειδήσεων να ηρεμίσουν

Υπάρχει θέμα με τον covid-19  και πρέπει να προσέχουμε. Αυτό εκτιμούμε ότι όλοι οι πολίτες το έχουν εμπεδώσει

Ο Πρωθυπουργός σήμερα βγήκε και είπε αυτά που είπε. Οι πολίτες τα άκουσαν και ο καθένας αναλαμβάνει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί.

Οι περισσότεροι αν όχι όλοι, τον άκουσαν και η μεγάλη μερίδα των πολιτών και των επαγγελματιών, θα κλειστεί στο σπίτι του, πάει και τελείωσε.

Όσοι δεν συμμορφωθούν θα πληρώσουν πρόστιμο.

Ελπίζουμε μετά την δήλωση του Μητσοτάκη και το χρύσωμα του χαπιού από τον υπουργό για το οικονομικό «ρεγάλο» που κανένας δεν ξέρει πότε και πώς θα το πάρει, ελπίζουμε ότι  τα μεγάλα «πλυντήρια» συνειδήσεων των Αθηνών που πήραν τα 2 … μύρια ευρώ για την προβολή των σποτ περί της πανδημίας, να μην σκοτώσουν περισσότερους από τον τρόμο και τον φόβο που θα σπείρουν στα δελτία των 8.

Κύριε Πρωθυπουργέ της χώρας, οι Έλληνες πολίτες, έχουν εμπεδώσει τον κίνδυνο που κρύβετε πίσω από τον covid-19 καθώς και για την ανεπάρκεια των στενών συνεργατών σας, όμως, μην επιτρέψετε  την ψυχική εξόντωση των εγκλείστων πολιτών που αποζητούν στην εστία τους την ηρεμία και γαλήνη για να ξεπεράσουν και αυτόν τον σκόπελο.

Μην επιτρέψεται στους τηλεοπτικούς δολοφόνους των 8, να αποτελειώσουν το έργο του covid.

Αυτοί, (οι τηλεοπτικοί καλοπληρωμένοι αστέρες των ειδήσεων) πέτυχαν τον σκοπό τους.  Τρομοκράτησαν τον κόσμο και τον έκλεισαν στο καβούκι τους.

Εφόσον λοιπόν εκτέλεσαν την αποστολή τους, ας μην «αποτελειώσουν» τους πολίτες με τα εκρηκτικά ρεπορτάζ τους που σκορπούν τον φόβο και τον πανικό.

Φτάνει πιά, προστατεύστε τους πολίτες οι οποίοι πλέον κινδυνεύουν εκτός από την πανδημία και από τον ψυχολογικό πόλεμο που υφίστανται στα δελτία των 8.