ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ
Με μία αιχμηρότατη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης καυτηριάζει την συμπεριφορά της δημοτικής αρχής προς τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι ως “χαμάληδες” μετέφεραν από το δημαρχείο στα σχολεία τις κούτες με τις μάσκες που θα χρησιμοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές με την έναρξη της σχολικής περιόδου λόγω covid-19.
Βέβαια, αξίζει κανείς να μείνει και σε μερικές λεπτομέρειες της ανάρτησης του Π. Λύρατζη.
Πρώτον μέσα από το κείμενό του αναδεικνύεται η καταγγελία ότι με ευθύνη του αντιδημάρχου Μ. Φανουράκη έχει γίνει ψεκασμός στα σχολεία όπου φοιτούν τα παιδιά των αντιδημάρχων που αναδεικνύει ότι η αρχή τις ισότητας όλων των παιδιών δεν ισχύει απέναντι στα παιδιά των ανθρώπων της εξουσίας.
Επίσης και ακόμη χειρότερο, αναδεικνύει τον κακό πολιτικό χαρακτήρα πλέον της διοίκησης του δήμου Ξάνθης, διότι σύμφωνα πάντοτε με την καταγγελία κόλαφος του Π. Λύρατζη, φαίνεται ξεκάθαρα  ότι η διοίκηση του δήμου Ξάνθης, στήριξε με τρόφιμα τους συμπολίτες μας κατά την περίοδο του lockdown για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, καταγράφοντας τους αδύναμους συνδημότες μας οι οποίοι πήραν τρόφιμα ανεξάρτητα εάν τα δικαιούνταν ή όχι, καταγράφοντας τους σε λίστες που αυτές θα “εξαργυρωθούν” στις εκλογές του 2023 και ο νοών νοεί το.
Δυστυχώς εάν αυτές οι καταγγελίες από την πλευρά του επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ είναι αληθείς τότε πραγματικά η Ξάνθη έχει να κάνει στυγνούς και “στυγερούς” πολιτικάντιδες.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Π, ΛΥΡΑΤΖΗ
9 ώρες 
Εκεί στο Δήμο Ξάνθης , Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι που μοιράζατε με τις υπηρεσίες και τα αυτοκίνητα του Δήμου σπίτι – σπίτι τρόφιμα σε δικαιούχους (ίσως και μη δικαιούχους) , καταγράφοντας και τα ονόματα των ανθρώπων αυτών με όλα τα στοιχεία τους ( για ευνόητους λόγους που θα μάθουμε το 2023 στις εκλογές), σήμερα κάνατε ότι ξέρατε καλύτερα, το Δήμο Ξάνθης ” Τσαντίρ Μαχαλά” με κούτες εκτεθειμένες στον δρόμο, με μάσκες ανοιχτές και μετατρέποντας τους δασκάλους των σχολείων μας σε “χαμάληδες” . Δεν μπορούσατε δηλαδή με τις υπηρεσίες και τα αυτοκίνητα του δήμου να μοιράσετε σε όλα τα σχολεία τις μάσκες??? Δηλαδή αυτή είναι για εσάς η αξία των δασκάλων των παιδιών μας??? Η προχειρότητα σας και η ανικανότητα, δείχνουν και την σοβαρότητα που αντιμετωπίζετε την κατάσταση στα σχολεία μας. Ανοργάνωτοι για ακόμη μια φορά , λογικό διότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν οι αναθέσεις των χιλιάδων ευρώ , ούτε η καταγραφή των επόμενων ψηφοφόρων σας. Απλά εκεί στα σχολεία υπάρχουν τα παιδιά μας, γιατί στα δικά σας παιδιά και ψεκασμούς κάνατε στα σχολεία τους. Ντροπή και μια συγνώμη σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα για την κατάντια αυτή!!! (Οι φωτογραφίες είναι από την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Φανουράκη στο fb)