Είναι απορίας άξιο. Κάθε μέρα διαβάζουμε στα Δελτία Τύπου του εκπροσώπου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης ότι οι Αστυνομικοί της Θράκης συλλαμβάνουν διακινητές και λαθρομετανάστες και το ρώτημα είναι εύλογο.

Αφού τα σύνορα στον Έβρο είναι σφραγισμένα. Αφού ταλαιπωρούνται χιλιάδες Αστυνομικοί, Συνοριοφύλακες, Στρατός και Λιμενικοί και η κυβέρνηση κάθε μέρα μας λέει ότι δεν περνάει κουνούπι από τα σύνορα. Τότε από που στην ευχή περνούν οι λαθρομετανάστες και είναι στο ποδάρι όλη την ημέρα οι κακοπληρωμένοι και ταλαιπωρημένοι αστυνομικοί που πρώτα βάζουν το φιλότιμο και μετά την οικογένεια;

Μήπως είναι καιρός η κυβέρνηση αντί να ανακοινώνει ποσά που δίνονται για να σφραγιστούν τα σύνορα να τα σφραγίσει στην πραγματικότητα και να αφήσει την επικοινωνία για χαλαρότερους καιρούς;

Διότι αν δεν το έχει αντιληφθεί η Αθήνα, η Θράκη καθημερινά γεμίζει με λαθρομετανάστες ή πρόσφυγες όπως αρέσκονται να τους αποκαλούν οι σαλονάτοι των Αθηνών και τα εδώ τσανάκια τους.

Κύριοι θωρακίστε τον Έβρο γιατί μαζί με τους λάθρα εισερχόμενους πολίτες ξένων χωρών που ουδεμία σχέση έχουν με την προσφυγιά,  περνούν και κατάσκοποι της Τουρκίας.