Κραυγή αγωνίας από τους καφεζυθοπώλες του Έβρου

Δεν κατάφεραν με το «yes men» να κλείσουν τους «μικρούς» κατόπιν εντολής των Βορειοευρωπαίων, το κάνουν τώρα «λόγω κορωνοϊού»

Διαφορετικά δεν εξηγείτε η παθητική στάση της κυβέρνησης απέναντι σε αυτά τα επαγγέλματα που ενώ γνωρίζει ότι είναι ένα βήμα πριν το λουκέτο, εξακολουθεί και πιέζει ακόμη περισσότερο εξ αιτίας του κορωνοιού και δεν κάνει κάποια κίνηση να στηρίξει αυτές τις επιχειρήσεις που είναι μικρού μεγέθους και συνήθως οικογενειακές.

Με δεδομένο ότι ο χειμώνας είναι μακρύς και ειδικά στην περιοχή του Έβρου, οι επαγγελματίες αποφάσισαν να κλείσουν συμβολικά τις επιχειρήσεις τους.

Οι ιδιοκτήτες των καφέ ζυθεστιατορίων θα κλείσουν τα καταστήματα τους συμβολικά μία ημέρα σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ.

Ο λόγος είναι ότι το μέτρο του κλεισίματος μετά τις 12 το βράδυ είναι πολύ βαρύ για την οικονομική επιβίωση των επιχειρήσεων καθώς επίσης το μέτρο των αποστάσεων στους εσωτερικούς χώρους, όπου όπως αναφέρετε στην ανακοίνωση τους, τηρούμενες αποστάσεις προοιωνίζεται να γίνει θηλειά για τα μικρά καταστήματα με τα λίγα τετραγωνικά μέτρα.

Οι επαγγελματίες ζητούν να τελειώσει αυτό το μαρτύριο καθώς τηρούνται από την πλευρά τους όλα τα πρωτόκολλα και ζητούν την στήριξη της κυβέρνησης.