Χ. Δημαρχόπουλος: Ο δήμαρχος είναι επικίνδυνος, δίνει απευθείας αναθέσεις σε επαγγελματίες εκτός Ξάνθης, παράτησε την συνεδρίαση και πήγε στο γήπεδο, μπορεί να ζητήσει και ακύρωση αποφάσεων. Κρίνετε τον.

Με ανακοίνωση του, μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο πρώην δήμαρχος Χ. Δημαρχόπουλος στηλίτεύει την αήθη συμπεριφορά του νυν δημάρχου Μ. Τσέπελη η οποία συνοδεύεται από τις λέξεις επικίνδυνος, αδιάφορος, απευθείας αναθέσεις σε επαγγελματίες εκτός Ξάνθης και άλλα πολλά.

Ένα χρόνο τώρα ζούμε μια επικίνδυνη, “διοίκηση-κωμωδία” στο Δήμο Ξάνθης και μαζί με τον “δήμαρχο” που χθες παράτησε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να πάει στο γήπεδο!!!, δεν έχουν προτείνει τίποτα δικό τους.

Ένα χρόνο τώρα… μόνο απευθείας αναθέσεις, παρά πολλές απευθείας αναθέσεις και… επειδή δεν νοιάζονται για τις επιχειρήσεις της Ξάνθης, επειδή δεν νοιάζονται για τίποτα, 100.000€ περίπου επιπλέον, μόνο το τελευταίο τετράμηνο απευθείας αναθέσεις σε διάφορες επιχειρήσεις και επαγγελματίες, άλλων νομών!!!!

Ίσως πάμε και για νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness… μετά από τέσσερεις μήνες “έβαλε” συμβούλιο…

Από τον Απρίλιο του 2020, είκοσι τρεις (23) δημοτικοί σύμβουλοι (της αντιπολίτευσης μόνο), φωνάζαμε ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα… και προτείναμε εγγράφως δεκατρία (13) συγκεκριμένα μέτρα στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων και των πολιτών.

Δεν είναι μόνο το “απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ”, χθες οι “διοικούντες”, τα καταψήφισαν όλα τα μέτρα ανακούφισης των επιχειρήσεων και των πολιτών που προτείναμε!!!

Οι “γιούχου”, περιμένουν να γίνουν όλα από την κυβέρνηση!!! και “περί άλλων τυρβάζουν”…

Μάλλον, έχουν ξεχάσει πως είναι μειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και τελικά τα μέτρα υπερψηφίστηκαν από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Πλάκα θα έχει… να ζητήσουν τώρα από την Αποκεντρωμένη, να ακυρώσει τις αποφάσεις που ελήφθησαν!!!