Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Εξάντας»: Ελάτε να προσδιορίσουμε το μέλλων

Μαζί στοχεύουμε τα όνειρά σας και μαζί τα πραγματοποιούμε

 

Ο εξάντας είναι ένα όργανο το οποίο στο παρελθόν ήταν το Α και το Ω για τους ναυτικούς. Με τον εξάντα μπορούσαν να προσδιορίσουν τη θέση τους επάνω στη γη (στίγμα) και τον χρησιμοποιούσαν στην ανοιχτή θάλασσα κατά κόρων.   Στη σημερινή εποχή       η χρήση του δεν είναι τόσο διαδεδομένη λόγω των    ηλεκτρονικών συστημάτων      που υπάρχουν. Ακόμα και   έτσι όμως, παραμένει ένα πολύ σημαντικό όργανο το οποίο ο σωστός αξιωματικός γέφυρας θα πρέπει να     ξέρει να χειρίζεται! Ευτυχώς για         την παραδοσιακή ναυσιπλοΐα, υπάρχουν    πολλοί αξιωματικοί        που συνεχίζουν     να      τον χρησιμοποιούν και να      εξασκούνται στο όργανο αυτό.

Ένα σημαντικό λοιπόν εφόδιο στα χέρια των ναυτικών γίνεται χρήσιμο και για τους μαθητές! Στο Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΕΞΑΝΤΑΣ προσδιορίζουμε μαζί με τους μαθητές μας το μέλλον δίνοντας τους ο,τι είναι απαραίτητο γι’αυτό! Γινόμαστε εμείς ο εξάντας τους με γνώμονα τις επιθυμίες τους και τα όνειρα τους στοχεύοντας στην πραγματοποίηση τους!

 

Επειδή τα δεδομένα της εκπαίδευσης συνεχώς μεταβάλλονται εξελισσομαστε και προσαρμοζόμαστε σ’αυτά. Είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι για εξ αποστάσεως διδασκαλία με σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους. Δωρεάν συγγράμματα φτιαγμένα από τη διδακτική ομάδα του φροντιστηρίου για όλους μας τους μαθητές. Διδασκαλία της θεωρίας με διαδραστικό τρόπο μέσα από εφαρμογές που κάνουν τη διδασκαλία και το διάβασμα….παιχνίδι!

ΕΞΑΝΤΑΣ…Όχι απλά ένα φροντιστήριο!

 

Υπεύθυνοι σπουδών: Αθανάσιος Εμμανουηλ- Φυσικός

Θεοδόσιος Μυλωνάς- Μαθηματικός

Γεώργιος Παντικιδης- Φιλόλογος

Θεοχάρης Τσαταλτζινος- Πληροφορική