Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί ευχαριστούν τον Περιφερειάρχη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Με ιδιαίτερη χαρά διαβάσαμε σε ενημερωτικά site της Περιφέρειας μας ότι εγκρίθηκε η προμήθεια είκοσι υπηρεσιακών δικύκλων μέσω χρηματοδοτούμενου προγράμματος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μετά από αυτή την θετική κατάληξη θα θέλαμε ως Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης μέσω της παρούσας να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κύριο Περιφερειάρχη ΜΕΤΙΟ Χρήστο, τον κύριο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης ΚΟΥΡΤΙΔΗ Κωνσταντίνο, για το ότι εισακούστηκε το αίτημα μας και τήρησαν τις προφορικές τους δεσμεύσεις.

Επίσης ευχαριστούμε δημόσια τον κύριο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, οι οποίοι ενήργησαν άμεσα, ανταποκρινόμενοι στο αίτημα μας.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ

ΘΕΜΑ : «Αντικατάσταση υπηρεσιακών δίκυκλων»

Στο πλαίσιο επίσκεψης του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας &Θράκης κ. ΜΕΤΙΟΥ Χρήστου στη πόλη της Ξάνθης αντιπροσωπεία της Ένωσης μας συναντήθηκε με τον ίδιο συζητώντας διάφορα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους και την τοπική κοινωνία.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν και ο ίδιος φάνηκε πρόθυμος και διατεθειμένος να βοηθήσει ήταν η προμήθεια νέων υπηρεσιακών δικύκλων. Συγκεκριμένα μας ενημέρωσε ότι η Περιφέρεια διαθέτει την δυνατότητα μέσω προγραμμάτων να προβεί στην προμήθεια δίκυκλων για την Ελληνική Αστυνομία, με την προϋπόθεση όμως να αποσταλεί στην Περιφέρεια σχετικό αίτημα από το Αρχηγείο.

Για τον λόγο αυτό κύριε Αρχηγέ, παρακαλούμε όπως συνταχθεί από το Αρχηγείο μας το ανωτέρω αίτημα και αποσταλεί αρμοδίως στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Από μεριάς μας θα πιέσουμε στο μέτρο του δυνατού να τηρηθεί η προφορική υπόσχεση του κυρίου Περιφερειάρχη και να αντικατασταθούν οι ταλαιπωρημένες δίκυκλες υπηρεσιακές μοτοσυκλέτες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, χωρίς το Υπουργείο μας να επιβαρυνθεί με έξοδα.