Φτηνή και ανούσια αυτοπροβολή του Χ. Μέτιου

Χωρίς να θέλουμε να ασκήσουμε κριτική χωρίς αντίκρισμα, η ανακοίνωση του περιφερειάρχη που λέει ότι ο ίδιος συναντήθηκε με τους υπεύθυνους του Πανθρακικού σταδίου και συζήτησαν γενικά και αόριστα για το καλό του … πανθρακικού σταδίου, την ώρα που οι πολίτες της Περιφέρειας δεν έχουν που την κεφαλή κλίνε  ο περιφερειάρχης προσπαθεί με   ανέξοδη πολιτική προβολή να δείξει ότι εν πάση περιπτώσει δικαιολογεί τον ρόλο του έστω και έτσι.

Σίγουρα είναι πράξη που σε αυτή την φάση που βρίσκεται η περιφέρεια αποδεικνύει απλά ότι ο Περιφερειάρχης ζει στον δικό του κόσμο και  προφανώς επειδή δεν μπορεί να στηρίξει την περιφέρεια με έργα αναλίσκεται σε φωτογραφίες, λεζάντες και φυσικά φτηνή αυτοπροβολή.

Στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ το ΔΣ του Εθνικού Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου – Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής είχε στο γραφείο του στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Πανθρακικού Σταδίου κ. Βασίλης Γαβριηλίδης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Μιχελής και ο Γραμματέας κ. Δημήτρης Πουλακίδας.