Σήμερα συνάντηση των τριών παρατάξεων με τον ιατρικό σύλλογο

 

Οι παρατάξεις Μελισσόπουλου, Χατζηθεοδώρου και Λύρατζη θα συναντηθούν με τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης προκειμένου να ενημερωθούν από πρώτο χέρι την υγειονομική εικόνα που παρουσιάζει ο νομός και ιδιαίτερα ο δήμος Ξάνθης μετά την επανεμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ξάνθη.

Αυτή ακριβώς η πρωτοβουλία των τριών σηματοδοτεί το μεγάλο κενό στην ενημέρωση που έχουν οι δημότες του δήμου Ξάνθης και αυτό οφείλετε ξεκάθαρα στον δήμαρχο Μ. Τσέπελη και φυσικά στον υπεύθυνο της Πολιτικής Προστασίας Γ. Ζερενίδη.

Εκτιμούμε ότι ο δήμαρχος και ο κ. Ζερενίδης θα έπρεπε τον ιατρικό σύλλογο καθώς και την ένωση των γιατρών του νοσοκομείου να τους έχουν καθημερινά «αλά μπρατσέτα» για να ενημερώνουν τους δημότες της Ξάνθης καθημερινά και αδιάληπτα. Κάτι που δυστυχώς για τον τόπο η περιφέρεια ΑΜΘ δεν πράττει παρόλο που οι πολίτες πληρώνουν από το υστέρημά τους τον υπεύθυνο της πολιτικής προστασίας που όρισε και καλώς όρισε ο περιφερειάρχης Χ. Μέτιος.

Ας ενημερωθούν λοιπόν οι επικεφαλής των παρατάξεων και ας ενημερώσουν υπεύθυνα και αυτοί με την σειρά τους τους δημότες.

Πολλοί θα αναρωτηθούν ίσως που χρειάζεται η ενημέρωση.

Ελάτε στην θέση του γονιού που ξέρει ότι υπάρχουν κλειστά σχολεία στον δήμο;

Ελάτε στην θέση του επαγγελματία ο οποίος έχει δουλειά στα ορεινά της Ξάνθης;

Πολλά άσχημά πράγματα μπορούν να αποφευχθούν αν οι πολίτες γνωρίζουν που πατάνε και άρα ορθώς οι τρείς παρατάξεις έλαβαν αυτή την πρωτοβουλία.

Ελπίζουμε μόνο να μην την αξιοποιήσουν για όποιο προσωπικό πολιτικό όφελος. Ακολουθεί η ανακοίνωση των τριών παρατάξεων:

Αγαπητοί  Συνδημότες και Συνδημότισσες

 

Οι επικεφαλής των τριών Δημοτικών Παρατάξεων  Μελισσόπουλος Σάββας “ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”,  Χατζηθεοδώρου Γεώργιος  “ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ” και  Λύρατζης Πασχάλης “ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ”, λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο Νομός Ξάνθης, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να ξεκινήσουμε μία σειρά από συντονισμένες και στοχευμένες ενέργειες προκειμένου να πέσει φως στο σκοτάδι γύρω από τον αριθμό των κρουσμάτων της επιδημίας του Covid-19 στην περιοχή μας, αλλά και των αιτιών που προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν αυτή την αυξανόμενη τάση τους.