Ανδρικά άρβυλα: Όλα όσα θες να ξέρεις για να επιλέξεις τα σωστά!

https://www.tuffmensgear.com/product/jungle/

Τα ανδρικά άρβυλα είναι ένα άνετο και πολύ πρακτικό παπούτσι. Δες γιατί μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου υπόδημα που δεν θα αλλάζεις, εάν επιλέξεις το κατάλληλο.

Στα σώματα ασφαλείας, τα ανδρικά άρβυλα είναι το επίσημο επιχειρησιακό παπούτσι και δεν είναι τυχαίο.

Ο λόγος επιλογής του είναι ο συνδυασμός πρακτικότητας, άνεσης, ανθεκτικότητας και αξιοπιστίας. Σήμερα στην αγορά ο καθένας μπορεί να βρει εξειδικευμένα ανδρικά άρβυλα ακόμη και φθηνές επιλογές οι οποίες δεν στερούνται ποιότητας και πρακτικότητας.

Δες λοιπόν όλο όσα θες να ξέρεις πριν τα επιλέξεις:

Γνώρισε τις διαφορές τους

Δεν είναι όλα τα ανδρικά άρβυλα τα ίδια. Ανάλογα το που απευθύνονται, ενσωματώνουν και διαφορετικές τεχνολογίες. Έτσι τα άρβυλα αστυνομίας και στρατού είναι ενισχυμένα με διάφορα υλικά ώστε να προσφέρουν προστασία από χτυπήματα και νερό, έχουν ειδική θερμομόνωση και είναι αντιολισθητικά. Επίλεξε τα με βάση τις ανάγκες σου.

Ο σχεδιασμός μετράει

Τα ανδρικά άρβυλα, πέρα από το σώμα που αναφέρονται, έχουν και διακριτές αισθητικές διαφορές. Αυτό σημαίνει πως ακολουθούν κάποιους αισθητικούς κώδικες που είναι διαδεδομένοι σε διάφορα σώματα όπως του ελληνικού και αμερικανικού στρατού. Δες τους χρωματισμούς, τα δεσίματα και πολλά άλλα πρακτικά και αισθητικά στοιχεία τους.

Υλικά

https://www.tuffmensgear.com/product/%ce%b1%cf%81%ce%b2%cf%8d%ce%bb%ce%b1-swat-tactical-air-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%b5%cf%81%cf%8c%cf%83%ce%bf%ce%bb%ce%b1/

Στα ανδρικά άρβυλα χρησιμοποιούνται πάντα τα κορυφαία υλικά. Το αυθεντικό δέρμα εξασφαλίζει πως θα είναι ανθεκτικά, θα λάμπουν πάντα με την κατάλληλη φροντίδα και θα κρατούν το πόδι σου ζεστό και άνετο. Όμως καθώς η τεχνολογία προχωρά, νέα υλικά ενσωματώνονται στο παπούτσι τα οποία προσφέρουν αδιάβροχη προστασία, ρυθμιζόμενους πάτους και πολλά άλλα προς χάρη της άνεσης σου.

Μέγεθος

Το μυστικό στην επιλογή ενός άρβυλου είναι το μέγεθος. Ποτέ δεν θα το πάρεις στενό, ώστε να μην μπορείς να το φορέσεις, με σκοπό μία μέρα «ν’ ανοίξει». Τα ανδρικά άρβυλα πρέπει να είναι άνετα από την πρώτη μέρα τους, γιατί μπορεί να χρειαστεί να φορέσεις χοντρές κάλτσες ή να τοποθετήσεις ειδικούς ανατομικούς πάτους τζελ που θα σε βοηθήσουν με την ορθοστασία.