Ποιος θα πει «όχι» στους Γερμανούς;

Με αφορμή την συγκέντρωση παράνομων μεταναστών στα παράλια της Τουρκίας του Σουλτάνου Ερντογάν και την προσπάθεια της Τουρκικής Ακτοφυλακής να τους αποβιβάσει με φουσκωτό στα Ελληνικά νησιά, φτάνουμε στο δια ταύτα. Φτάνουμε δηλαδή στην απόφαση της Μέρκελ να μετατρέψει απ’ άκρου σ’ άκρου την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών.

Δηλαδή παρ’ όλες τις κορώνες τότε στον Έβρο από τους Ευρωπαίους «εταίρους» μας, οι οποίοι παραδέχθηκαν μεν δημόσια ότι τα σύνορα της Ελλάδος είναι και της Ευρώπης και που κάποια κυβερνητικά μέσα ενημέρωσης χτυπούσαν παλαμάκια για αυτές τις δηλώσεις των ευρωπαίων εταίρων, ήρθαμε στην ουσία των πραγμάτων.

Μόλις ο κίνδυνος αποσοβήθηκε στα σύνορα του Έβρου η Ευρώπη της Γερμανίας ξέχασε το πρόβλημα και όλη η Ευρώπη της Μέρκελ, γύρισε την πλάτη στην Ελλάδα και στο χέρι του Μητσοτάκη πλέον αλλά και των άλλων ηγετών να πούνε «όχι» στην Μέρκελ είναι επίκαιρο και κυρίως πρέπει να είναι αποφασιστικό έστω και αν διαλυθεί η Ευρώπη.

Λόγοι υπάρχουν πολύ.

Αφορμές η Γερμανία έδωσε και θα συνεχίσει να δίνει στους Ευρωπαίους κράτη μέλη της Ε.Ε.

Δυστυχώς για την Ευρώπη, η Άγγελα Μέρκελ εκπροσωπώντας «επάξια» το Δ ΡΑΙΧ, ακόμη και στην κρίση του κορωναϊού που η Ε.Ε. θρηνεί χιλιάδες νεκρούς, έχει στυλωμένα τα πόδια της για το ευρωομόλογο και προσπαθεί πάνω από τα πτώματα των Ευρωπαίων πολιτών, ως κοράκι, να επωφεληθεί.

Εκτιμούμε ότι ήρθε η στιγμή που οι Ευρωπαίοι πρέπει να πούνε «ΟΧΙ» στην Μέρκελ.