Άγιο Φως. Το μήνυμα Λύρατζη προς τον δήμαρχο Μ. Τσέπελη και η ουσία

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ Π. ΛΥΡΑΤΖΗ

«Είμαι αρκετά θρήσκος και φυσικά θέλω να χτυπήσουν οι καμπάνες το βράδυ της Ανάστασης . Αλλά μια ερώτηση για τον Δήμαρχο Τσεπελη . Τελικά θα λάβουμε το Άγιο φως??? Γιατί άλλο είπε ο Χαρδαλιας. Δήμος Τσέπελη ανακοινώνει, Χαρδαλιας ακυρώνει. Τέλειος συντονισμός Δήμου Τσέπελη με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Είναι που μιλάνε κάθε μέρα και συντονίζουν από κοινού τις δράσεις του Δήμου , κάτι σαν το Αμοιριδειο δηλαδή» !!!

Από την αντιπολιτευτική, σκωπτική ανάρτηση του Π. Λύρατζη, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ξάνθης «ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ» κρατάμε μία φράση του η οποία σαφώς και πρέπει να προβληματίσει την Δημοτική αρχή και είναι: «Τέλειος συντονισμός Δήμου Τσεπελη με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας».

Μετά και από την απαγόρευση διανομής του Αγίου Φωτός από την δημοτική Αρχή της Ξάνθης, καθώς και άλλων δήμων, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα, ότι η Αθήνα, μέσω του κ. Χαρδαλιά, στο θέμα της δημόσιας υγείας, λόγω κορωναϊού, είναι αμείλικτη, αυταρχική και δεν επιτρέπει σε κανέναν να κάνει του «κεφαλιού» του.

Ανεξάρτητα αν το μήνυμα του Π. Λύρατζη προς την διοίκηση, περιέχει αντιπολιτευτικά στοιχεία, η ουσία είναι ότι ο δήμος Ξάνθης, με δεδομένο την σκληρή κριτική που δέχτηκε για την μετατροπή του κλειστού Αμοιρίδιου γηπέδου σε χώρο εκτάκτου ανάγκης, θα πρέπει να είναι προσεκτικός στην προσπάθεια του να στηρίξει τους Ξανθιώτες σε ότι αφορά την δημόσια υγεία.

Κανένας δεν αμφισβητεί ότι οι προθέσεις της δημοτικής αρχής είναι καλές, όμως, αυτό δεν αρκεί και θα πρέπει οι προσφερόμενες υπηρεσίες Από τον δήμο Ξάνθης προς τους δημότες, να γίνονται με προσεκτικά βήματα και ο δήμος θα πρέπει να λειτουργεί στα αυστηρά πλαίσια των εντολών Χαρδαλιά.