Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Η Ελλάδα εναντίων του Γερμανοτουρκικού Άξονα

 

Όχι κυρία Μέρκελ δεν είμαστε όλοι (υ)πάνθρωποι όπως εσείς

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Η Επιστημονική Υπηρεσία της γερμανικής Βουλής, χωρίς να λαμβάνει υπόψη το «βρώμικο» σχέδιο του Σουλτάνου και όσα έκανε στον Έβρο προκαλεί, καθώς  υποστηρίζει ότι «η στάση των ελληνικών αρχών στον Έβρο δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί συμβατή με το διεθνές δίκαιο».

 

Για μία ακόμη φορά η Μέρκελ και το Δ ΡΑΙΧ απέδειξαν ότι είναι το ίδιο «βρώμικοι» με τον Σουλτάνο, το ίδιο (υ)πάνθρωποι και ξενιστές του ολοκληρωτισμού και μηδενιστές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Προσέξτε ποιος μιλάει για Διεθνές δίκιο όταν η ίδια η Γερμανία κάνει ρεσάλτο για να κλέψει είδη προστασίας των ανθρώπων που πλήττονται από τον κορωναϊό και που ποντάρουν στις ανθρώπινες ζωές για να κερδίσουν και μιλάει η κ. Μέρκελ χαρακτηρίζοντας τον Ερντογάν θιασώτη του διεθνούς δικαίου που έστειλε με την απειλή των όπλων, τους μετανάστες να καταπατήσουν τα σύνορα της Ελλάδος, που κάνει υπερπτήσεις πάνω από το Αιγαίο, που εκβιάζει τους Πομάκους της Ξάνθης να δηλώσουν ότι είναι Τούρκοι και σαφώς με αυτά που γράφουμε δεν θέλουμε να αναδείξουμε την απάνθρωπη εικόνα της Μέρκελ .

Αυτή είναι δεδομένη. Άρα η διεθνής κοινότητα γνωρίζει ποια είναι η Μέρκελ και ο Ερντογάν και ποια η σχέση τους με την διεθνή νομιμότητα.

Κάνουμε αυτήν την αναφορά για να συμπεριλάβει η Ελλάδα στους αμυντικούς σχεδιασμούς της προκειμένου να αντιμετωπίσει εχθρικό χτύπημα από την Τουρκία και την Γερμανία.

Άρα η Ελλάδα μετά και από αυτό, θα πρέπει να συμπεριλάβει στους αμυντικούς της σχεδιασμούς ότι δεν θα πολεμήσει μόνο με την Τουρκία αλλά και με την Γερμανία.

Δηλαδή θα πρέπει να σχεδιάσει έτσι την άμυνά της λαμβάνοντας υπόψη τον Γερμανοτουρκικό Άξονα όπως ακριβώς στον πρώτο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται.