Τελικά ο κορονοιός άλλαξε τον τρόπο σκέψης των πολιτών κυρίως όμως των επαγγελματιών που λόγω της δύσκολης περιόδου που διανύουν οι επιχειρηματίες,  είναι καλό η πολιτεία να σταθεί αρωγός.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Ξάνθη Ανέστης Αντωνιάδης με ανάρτηση του στο διαδίκτυο δείχνει τον δρόμο στην πολιτεία.

Είναι καιρός να ληφθούν μέτρα προστασίας προς τις επιχειρήσεις οι οποίες άντεξαν από το “τσουνάμι” της οικονομικής κρίσης των μνημονίων και έπεσαν στο “τσουνάμι” του κορονοιού.

Σαφώς και είναι άλλη μία ακόμη δυσκολία, ελπίζουμε η τελευταία για τις επιχειρήσεις όχι μόνο της Ξάνθης, αλλά ολοκλήρου της Ελλάδος, για να πάρει εμπρός πλέον η μηχανή της ανάπτυξης μετά και από την μπόρα του κορονοιού.

Ανέστης Αντωνιάδης: “Θεωρώ δεδομένο την παύση πληρωμών προς το Δημόσιο, ΦΠΑ, ΕΦΚΑ, Ρυθμίσεις στα ταμεία, κτλ. τα πάντα για της 31/3 και την άτοκη μετάθεση τους για τον επόμενο μήνα. Εαν και εφόσον ηρεμήσουν τα πράγματα. Επίσης και την επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών τουλάχιστον για αυτό το μήνα των γονέων που θα πάρουν άδεια για να κρατήσουν τα παιδιά τους”.