Ο δήμαρχος Τοπείρου και τα «καρφιά» της αντιπολίτευσης

Σχεδόν καθημερινά δέχεται την επίθεση της αντιπολίτευσης με αρχήςΗ κολόνια κρατάει χρόνια – δηλαδή από την έναρξη της νέας περιόδου διοίκησης του δήμου Τοπείρου.

γενομένης  την μετακίνηση μιας

υπαλλήλου οι οποία σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δημάρχου ήταν οικοδόμος, για κάποιον λόγο βρέθηκε στα γραφεία και με την ανάληψη των καθηκόντων του εκ νέου ως δημάρχου, αποφάσισε να μετακινηθεί στο πόστο για το οποίο έχει προσληφθεί.

Μέχρι εδώ καλά. Όμως η αντιπολίτευση τον κατηγορεί ότι αυτήν την μετακίνηση την αποφάσισε γιατί συγγενικό πρόσωπο της εν λόγω υπαλλήλου ήταν υποψήφιος με την αντιπολίτευση. Εκδίκηση; Κατανομή του προσωπικού σε ειδικότητες οι οποίες πονάνε τον δήμο;

Η αντιπολίτευση λέει ότι το έκανε για εκδίκηση. Πόσο δίκιο έχει;

Αν είναι έτσι τα γεγονότα κάποιο δίκιο το έχει.

Από την άλλη όμως, ένας δήμαρχος πρέπει να μετακινεί τους υπαλλήλους του ανάλογα με τις ανάγκες του. Έτυχε να είναι συγγενικό πρόσωπο υποψηφίου αντιπάλου. Σύμπτωση; Ίσως.

Από την άλλη, η αντιπολίτευση τον κατηγορεί ότι μετέτρεψε το υπηρεσιακό όχημα του δημάρχου σε ΙΧ. Αυτό μάλιστα είναι μεμπτό.

Ο ίδιος λέει ότι αντιπολίτευση ψεύδεται και ότι ο ίδιος έχει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά μετακίνησης του στα όρια του δήμου και εκτός οραρίου. Ποιόν και τι

να πιστέψει κανένας. Οι δημότες τι λένε για όλα αυτά; Τους ρώτησαν; ΟΧΙ.