Κυριάκο Μητσοτάκη μην ξεχνάς τα Σκόπια

Αφήσαμε τους λύκους να φυλάν τα πρόβατα;

 

Δυστυχώς για την Ελλάδα, ο λύκος και αν έβαλε προβιά προβάτου, παραμένει λύκος και αυτό ισχύει για τον Ζάεφ, πρόεδρο των Σκοπίων ή της Βόρειας Μακεδονίας, μετά την προδοτική συμφωνία από τον ΣΥΡΙΖΑ και την συνέχιση της από τον Κ. Μητσοτάκη.

Γερμανική Εταιρεία παρέδωσε στον Ζάεφ 240.000 διαβατήρια με το όνομα  «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και παρόλο που ήταν σε γνώση της Ελληνικής Διπλωματίας, δεν παρατηρήθηκε καμία απολύτως αντίδραση, ενισχύοντας έτσι την βεβαιότητα ότι Τσίπρας και Μητσοτάκης ακολουθούν την ίδια προδοτική συμπεριφορά, σε ότι αφορά τα Σκόπια,  απέναντι στους Έλληνες.

Αν κάποιος υπολογίσει ότι αυτά τα διαβατήρια θα είναι σε ισχύ για τα επόμενα δέκα χρόνια για πολίτες των Σκοπίων άνω των 27 ετών, σε συνδυασμό με τα 1.500.000 διαβατήρια που παραδόθηκαν στο τέλος του 2019 και που γράφουν επάνω «Δημοκρατία της Μακεδονίας», αντιλαμβάνεται και ο ποιο αδαής, ότι την επόμενη δεκαετία 1.700.000  Σκοπιανοί, σχεδόν τόσοι είναι οι Σλαβόφωνοι, θα κυκλοφορούν την επόμενη δεκαετία με διαβατήρια «Δημοκρατία της Μακεδονίας» σε όλον τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οι αλβανόφωνοι χρησιμοποιούν αλβανικό διαβατήριο περίπου δηλαδή το 50% του πληθυσμού των Σκοπίων.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στις εσωτερικές σελίδες των εν λόγω διαβατηρίων με μικρά γράμματα αναφέρετε ο τίτλος «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

Να πάμε στο δια ταύτα και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι ισχύει με την πολιτική του Κ. Μητσοτάκη στο θέμα των Σκοπίων.

Ή η Ελληνική Διπλωματία, εξασθενημένη δυστυχώς λόγω της υπερπροσπαθειας που κάνει στα Ελληνοτουρκικά – και αυτό δεν είναι μομφή – άφησε το θέμα των Σκοπίων στην τύχη του ή ακόμη χειρότερα, ο Κ. Μητσοτάκης μένοντας στην γραμμή Τσίπρα και των εντολοδόχων του Γερμανών, Αμερικάνων και άλλων παραγόντων,  επιτρέπει στα Σκόπια να καταπατούν με τον «τσαμπουκά» τους την έτσι και αλλιώς προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι αντιδράσεις και το βέτο της Γαλλίας για την είσοδο του κρατιδίου στην Ε.Ε. κάμπτετε και μένουν μόνον οι Ολλανδοί για τους δικούς τους λόγους, να εμποδίζουν την είσοδο των Σκοπίων στην Ε.Ε.

Κυριάκο Μητσοτάκη λύσε παράλληλα και τα θέματα με τα Σκόπια γιατί οι Έλληνες θα το βρουν μπροστά τους και τότε όπως με την Τουρκία, τα προβλήματα θα παραμείνουν άλυτα, θα ταλανίζουν πολλές γενιές και θα γιγαντώνονται.

Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκαθάρισε την πολιτική σου απέναντι σε ψεύτες, απατεώνες και καπηλευτές της ιστορίας μας Σκοπιανούς.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ