Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες – Γέφυρες «φιλίας» Τσέπελη σε Παπαχρόνη;

Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε αν ο δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης πήγε δώρα στο γηροκομείο της Ξάνθης στην εθιμοτυπική του επίσκεψη ανήμερα των Χριστουγέννων, όμως, καλό είναι ο Γιάννης Παπαχρόνης επικεφαλής της παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας» να ξαναμετρήσει τους δημοτικούς του συμβούλους μήπως του λείπει κάποιος και τον δούμε όλοι μας αντιδήμαρχο στην διοίκηση Τσέπελη.

Επίσκεψη δημάρχου στο γηροκομείο της Ξάνθης

Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε πόσο αγνές ήταν οι προθέσεις του δημάρχου που επισκέφθηκε το γηροκομείο της Ξάνθης ανήμερα των Χριστουγέννων σίγουρα όμως η κίνηση του αυτή μπορεί να έχει διπλές και τριπλές αναγνώσεις.

Το γηροκομείο της Ξάνθης είναι ένας χώρος που σαφώς δεν μπορεί να διεκδικήσει ψήφους ή συμβούλους ο Μ. Τσέπελης όπως έκανε με την παράταξη Δημαρχόπουλου γιατί ως γνωστόν ο Μ. Τσέπελης, μπαίνει σε αυτές τις διαδικασίες, στην λογική να προσπορισθεί ψήφους ή γενικά κάποιο όφελος.

Τρανό παράδειγμα το γλέντι στο Δροσερό όπου έβαλε την ταφόπλακα στις σχέσεις Δημαρχόπουλου – Φερντούν

Σίγουρα η επίσκεψη του στο γηροκομείο είχε τον σκοπό της και μην αρχίσουν οι κολλητοί του να γράφουν ότι τον επηρέασε το πνεύμα των Χριστουγέννων, μάλιστα ο κ. Τσέπελης είχε μαζί του και τον Αντιπεριφερειάρχη για «ξεκάρφωμα»;

Όπως και να έχει το πράγμα, ο Γιάννης Παπαχρόνης, θα πρέπει να έχει το νου του.