Με «φέσι» υποδέχτηκε ο Τράμπ τον Μητσοτάκη και όλους τους Έλληνες

Δυστυχώς για την Χώρα μας που τα έδωσε όλα στην Αμερική και για μία ακόμη φορά δεν πήρε τίποτε ο Τράμπ υποδέχθηκε τον Έλληνα Πρωθυπουργό με τελείως απαξιωτικό τρόπο.

Μόνο  φέσι  δεν φόρεσε ο Αμερικανός Πρόεδρος κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Αμερική.

Ο Τράμπ είπε όσο πιο ξεκάθαρα γινόταν ότι αυτός είναι με την Τουρκία τελεία και παύλα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν σαν να έλεγε στον Πρωθυπουργό της Χώρας, εντάξει κάντε ότι κάνετε αλλά εγώ είμαι με την Τουρκία.

Ποιο ξεκάθαρη θέση ο Τράμπ δεν μπορούσε να πάρει και φυσικά αυτό σημαίνει ότι σε μία Ελληνοτουρκική σύρραξη η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει τίποτε από τους συμμάχους της και ειδικά από την Αμερική που έχει μετατρέψει, λόγω της ενδοτικότητας των Ελλήνων πολιτικών, σε πρώτο στόχο την Χώρα μας στο Ιράν και τον υπολοίπων Αράβων με τις βάσεις που έχει εγκαταστήσει στον Ελλαδικό χώρο.

Ήταν τόσο μεγάλη η απαξίωση από την πλευρά του Τράμπ προς τον Κ. Μητσοτάκη και τόσο τυχοδιωκτική προς τον Ελληνικό Λαό που στηρίζει στην πλειονότητα του την Αμερική και τις αποφάσεις της που είναι πολύ πιθανόν ο Ερντογάν να έχει και το οκ του Τράμπ για αυτήν την πειρατική συμπεριφορά στην Μεσόγειο και ειδικότερα απέναντι  στην Ελλάδα.

Διόλου απίθανο ο Τράμπ να έχει δώσει το πράσινο φώς στον Ερντογάν να «καθαρίσει» το παιγνίδι στο Αιγαίο για να μπορέσουν οι δύο τους, σε προσωπικό επίπεδο, να μοιραστούν τα κέρδη από τους υδρογονάνθρακες.

Το σκηνικό της συνάντησης Μητσοτάκη Τράμπ θύμισε επική Ελληνική Ταινία της δεκαετίας του 1970 με κύριο θέμα την επανάσταση του 1821.

Οι Ελληνικές ταινίες στις πρώτες σκηνές ξεκινούσαν από τον προύχοντα ραγιά που πήγαινε στον σουλτάνο κρατώντας στο χέρι του το «ρεγάλο» κάπως έτσι και  Κυριάκος Μητσοτάκης, με την έγκριση του Ελληνικού Λαού, πήγε στον σουλτάνο Τράμπ.

Πήγε κρατώντας  ένα πολύ καλό ρεγάλο με φόντο την συνηθισμένη ραγιάδικη συμπεριφορά, αυτήν της αγοράς των F35.

Αυτό βέβαια δεν συγκίνησε τον τυχοδιώκτη Τράμπ .

 Η Ελλάδα για να συγκινήσει τον Πλανητάρχη πρέπει να δώσει το μισό Αιγαίο στον κολλητό του Τράμπ τον σουλτάνο Ερντογάν.

Τότε ίσως, ο Τράμπ επιτρέψει στην Ελλάδα να πάρει μερικά ψίχουλα από αυτά που θα αρπάξει από την Ελλάδα ο φίλος του Τράμπ Ερντογάν.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Πάρτε την ριγμένη στο χώμα αξιοπρέπεια μας και αναζητήστε αλλού συνεργασίες με πιο ξεκάθαρους όρους στο παιγνίδι.

Έτσι και αλλιώς αν ο Τράμπ δεν στηρίξει επίσημα την Τουρκία για να πάρει το μισό Αιγαίο, θα το κάνει ο Ερντογάν με τις ευλογίες του.

Φέρτε κύριε Μητσοτάκη την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πίσω στην Ελλάδα και βασιστείτε στα παιδιά της, τους Έλληνες.