Οπλισμένοι αλλοδαποί κυκλοφορούν ανάμεσά μας

 

Κατασχέθηκαν 1 πιστόλι εκτόξευσης παραλυτικού σπρέι, 2 φιαλίδια παραλυτικού σπρέι πιπεριού και 2 μαχαίρια

Έχουμε επανειλλημένα γράψει ότι δυστυχώς η Ελλάδα και ειδικότερα η Θράκη φιλοξενεί κακοποια στοιχεία αυτό τουλάχιστον προκείπτει από την σύληψη από την αστυνομία ζευγάρι αλλοδαπών που κυκλοφορούσε με πιστόλοι και μαχαίρια.

Το ερώτημα πλέον που μπαίνει ξεκάθαρα είναι πόσοι από τους χιλιάδες αλλοδαπούς λαθρομετανάστες κυκλοφορούν στην χώρα οπλισμένοι; Με τι είδους οπλισμό; Και γιατί;

 

Συνελήφθησαν χθες (6-12-2019) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 25χρονος και μία 20χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

 

Ειδικότερα, οι δράστες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη χώρα μας, όπου κατά την έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν στο χώρο αποσκευών του οχήματος και κατασχέθηκαν:

  • 1 πιστόλι εκτόξευσης παραλυτικού σπρέι
  • 2 φιαλίδια παραλυτικού σπρέι πιπεριού
  • 2 μαχαίρια, συνολικού μήκους 18 και 23 εκατοστών

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.