Προ λίγων ημερών δημοσιεύτηκε ένα περίεργο άρθρο σε τοπικό ιστολόγιο της Θράκης αναφορικά με τα καμώματα του πρωην διοικητή της ΕΥΠ θαρρείς και είχε ο κόσμος αγωνία για μια τέτοια είδηση.

Στο ίδιο άρθρο περιέχονταν ύποπτες, ελεγχόμενες και στοχευμένες αναφορές σε σεξουαλικο σκάνδαλο που αφορούσε τον τοποτηρητή Μουφτείας στην Ξάνθη. Την Παρασκευή διαβάσαμε τις ίδιες αναφορές ως πρώτο θέμα,  σε κεντρικό ιστολόγιο γνωστό για την αναπαραγωγή ψευδών, υβριστικών και συκοφαντικων ειδήσεων που συνέδεε το «σκάνδαλο» με την σύζυγο του Πρωθυπουργού.

Χωρίς καμία συστολή, χωρίς κανένα ενδοιασμό μπήκε λάσπη στον ανεμιστήρα για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα στον ευαίσθητο αυτό χώρο των μυστικών υπηρεσιών, χωρίς να νοιάζονται αν θυσιάζεται στο βωμό της προσωπικής εμπάθειας και του αδίστακτου ρεβανσισμού ένας άνθρωπος, μια προσωπικότητα με συγκεκριμένο αξιόλογο παρελθόν.

Η άγνοια για την προσωπικότητα του τοποτηρητή της Μουφτείας Ξάνθης, παροιμιώδης και εγκληματική. Ο άνθρωπος που είναι ο μόνος διαχρονικά μουσουλμάνος πολίτης αυτής της χώρας που είχε το σθένος να σταθεί απέναντι στο Τουρκικό Προξενείο, να μηνύσει στον αρμόδιο εισαγγελέα τον Τούρκο Πρόξενο και το όργανο της Τουρκιάς τον παραμουφτη της Κομοτηνής Ιμπραημ Σεριφ καθώς και κάποιους άλλους πρόθυμους τουρκοεξαρτημενους μουσουλμανους πολίτες αυτής της χώρας που έφθασαν να εισβάλλουν στο σπίτι του για να τον εκβιάσουν με ανταλλάγματα να απαρνηθεί την προσήλωση του στον νόμιμο Μουφτή και να εγγραφεί στον σύλλογο ιεροδιδασκάλων που συντηρεί με μαύρο χρήμα η παραμουφτεια της Κομοτηνής, θυσιάζεται τώρα για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του συνδικαλιστικού κανιβαλισμού σε μια υπηρεσία με αμφιλεγόμενο προφίλ σε κάθε κυβερνητική θητεία.

Κανείς δεν νοιάζεται για την δολοφονία χαρακτήρα, όλα στον βωμό του πομπώδους και υπερβολικού τίτλου, με εκτελεστές «δημοσιογράφους» που εκτελούν συμβόλαιο ηθικού θανάτου με θύμα πρώτα έναν ηρωικό πολίτη και θρησκευτικό λειτουργό και ευρύτερα την ίδια την χώρα.Δεν είμαστε σοβαροί, ούτε αξιόπιστοι. Και είναι θλιβερό που σε μια περιοχή όπως η Θράκη φαίνεται ότι δεν υπάρχει ούτε κεντρικός συντονισμός, ούτε μακροπρόθεσμη σχεδίαση, ούτε συνείδηση της σοβαρότητας των καιρών και των συνθηκών.

Η εκδήλωση των Μητροπολιτών της Θράκης σε πλήρη και αρμονική συνεργασία με τους τοπικούς τοποτηρητές Μουφτήδες για την ενδοοικογενειακή βία, στην οποία παρέστη η σύζυγος του Πρωθυπουργού, ήταν η αφορμή για να εκδηλώσει το παρασυστημα την ενόχληση του. Και βρήκε και βολικούς ηλίθιους και επικίνδυνους κονδυλοφόρους για να περάσει την προπαγάνδα του και το μήνυμα, ότι οποίος πιστεύει στην Ελλάδα καίγεται, ή είναι απλώς αφελής και αναλώσιμος.

ΠΗΓΗ: VIA DIPLOMACY