Όπως δείχνουν τα πράγματα στο λαθρο – μεταναστευτικό, η κυβέρνηση έχει περιέλθει σε μία περιδίνηση και περιστροφή άνευ λόγου και αιτίας γύρω από τον άξονα της αφού οι ροές τον λύθρο- εποίκων εξακολουθούν να συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Και λέμε περιδίνηση γιατί ο έλεγχος από την ξηρά είναι πολύ πιο εύκολος από ότι στην θάλασσα αλλά λείπει η πολιτική βούληση και εννοείτε ότι υπάρχει δέσμευση της κυβέρνησης απέναντι σε ποιους άραγε και για ποιους λόγους;.

Όπως δείχνουν τα πράγματα ποτέ δεν θα μάθουμε  – εκτός από το προφανές ότι “τα λεφτά είναι πολλά Άρη”,  της Ε.Ε. είναι πολλά και οι αποδέκτες αυτών πολλοί και “σκοτεινοί” κύκλοι.

η Ε.Ε. πληρώνει την Ελλάδα για να μετατρέψει την χώρα σε αποθηκευτικό χώρο ψυχών. Ο Κ. Μητσοτάκης έχοντας κάνει μία σοβαρή κωλοτούμπα στο μεταναστευτικό οδηγεί την χώρα αργά και συστηματικά στον αφανισμό.

ΑΛΩΣΤΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ

Συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός  με 5 παράνομους μετανάστες στο ΙΧ

 Συνελήφθη χθες (7-11-2019) το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αβδήρων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο 25χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Συνελήφθησαν 3 διακινητές, να προωθούν  10 παράνομους μετανάστες  

 Συνελήφθησαν χθες (6-11-2019) το πρωί, σε αγροτική περιοχή του Σάκκου Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 41, 34 και 19 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να καθοδηγούν, πεζή, δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, προωθώντας τους με αυτό τον τρόπο, παράνομα, στην ενδοχώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.