Συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή οχήματος, πλαστογραφία και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 Συνελήφθη χθες (9-10-2019) το μεσημέρι, στην επαρχιακή οδό Μάνδρας – Μικρού Δερείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή οχήματος, πλαστογραφία και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ κατά τον ενδελεχή έλεγχο που ακολούθησε προέκυψε ότι:

  • για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 3-10-2019 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής
  • οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα είναι πλαστές

Κατασχέθηκαν οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και το παραπάνω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

 Συνελήφθησαν χθες (9-10-2019) το πρωί, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Δράμας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 26 και 20 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου Δράμας.

Συνελήφθησαν 2 άτομα  για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση

 Κατασχέθηκαν 1 αποψιλωμένο δενδρύλλιο κάνναβης και 400,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

 Συνελήφθησαν χθες (9-10-2019), στην Αλεξανδρούπολη και τη Δράμα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Δράμας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 40 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον 40χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του και σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, ένα (1) αποψιλωμένο δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 1,63 μέτρων, μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη στο στάδιο της αποξήρανσης, βάρους 335 γραμμαρίων και μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3,6 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον 21χρονο, διότι κατείχε στην οικία του δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 62,3 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν συνολικά 400,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα  αποψιλωμένο δενδρύλλιο κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.