Μήνυμα στην παράταξη του Γ. Παπαχρόνη: Με γιατροσόφια και ποίηση δεν νικάς την εξουσία

 

Θα συμφωνήσουμε όλοι ότι η πολιτική στην Ξάνθη έχει περάσει σε άλλη διάσταση όπως το νόμιμο να μην ηθικό και το ηθικό να μην είναι νόμιμο και πολλές παρόμοιες παρλαπίπες που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αυτή την στιγμή στον δήμο Ξάνθης οι καρέκλες έχουν καταληφθεί από εξουσιομανείς και ανθρώπους που το προσωπικό συμφέρων προέχει του συνόλου.

Άρα η αντιπολίτευση έχει να κάνει με πολιτικούς που ασκούν διοίκηση που ξέρουν την πολιτική και τον τρόπο ανάδειξης του μαύρου σε άσπρο, έχοντας εντρυφήσει πιότερο και από πρυτάνεις σε αυτό το θέμα.

Στον αντίποδα βλέπουμε τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που όλο και περιμένουν το «κάτι τις» για να στηρίξουν ανθρώπους που είναι «μπασμένοι» στην πολιτική διαχείριση των πραγμάτων. Κοινώς «κωλοπετσωμένοι».

Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η παράταξη του Γιάννη Παπαχρόνη ακόμη αντιστέκεται στα δέλεαρ που ανεμίζει η διοίκηση του δήμου Ξάνθης και το παλεύει με ανακοινώσεις και συμπεριφορές που ναι μεν κρύβουν μέσα τους τον ανθρώπινο παράγοντα αλλά είναι γιατροσόφι και ασπιρίνη στον καρκίνο και εκτός πραγματικότητας στην πολιτική επιδημία που βρήκε την Ξάνθη.

Καλά είναι τα Δελτία Τύπου της παράταξης Παπαχρόνη εις την «ποιητικήν» αλλά έτσι δεν γίνεται  αντιπολίτευση.