Πρωτεΐνη: Η λύση για ένα καλοσχηματισμένο σώμα

 Αναζητάς τη λύση για ιδανικό σώμα αυτό το καλοκαίρι;

Ψάχνεις τρόπο να κάνεις τη διατροφή σου πιο αποτελεσματική;

Νιώθεις ότι η άσκηση που κάνεις δεν αρκεί για να φτιάξεις το σώμα που ονειρεύεσαι;

 

Η λύση είναι εδώ και είναι απλή. Βρίσκεται σε ένα συστατικό που δεν είναι άλλο από την πρωτεΐνη.

Πρωτεΐνη: Ένα σχεδόν μαγικό συστατικό

 

Η πρωτεΐνη είναι δομικό συστατικό των κυττάρων. Συντελεί στην ανάπτυξη αλλά και την επιδιόρθωση του μυϊκού ιστού. Με απλά λόγια είναι ένα συστατικό που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είναι απαραίτητο στη διατροφή μας.

Αν όμως η πρωτεΐνη είναι κάτι που μπορούμε να πάρουμε από τη διατροφή μας πως μπορούν να μας βοηθήσουν τα συμπληρώματα πρωτεΐνης;

Τα συμπληρώματα πρωτεΐνης μπορούν να σε βοηθήσουν με περισσότερους τρόπους από όσο φαντάζεσαι.

Έτσι, από τη μία πλευρά όσο προσεκτική και αν είναι η διατροφή που κάνεις, σπάνια μπορεί να είναι τόσο ιδανικά προσεγμένη ώστε να σου προσφέρει άριστα αποτελέσματα. Επιπλέον κάθε διατροφή που περιλαμβάνει οποιασδήποτε μορφής στέρηση(π.χ. μια διατροφή με στόχο το αδυνάτισμα), έχει συνήθως ως αποτέλεσμα μειωμένα επίπεδα ενέργειας. Αυτός είναι ένας παράγοντας που συχνά αποτελεί αιτία αποτυχίας στα διάφορα διατροφικά προγράμματα.

Τα συμπληρώματα διατροφής πρωτεΐνης σου παρέχουν μια στοχευμένη λύση σε αυτό που χρειάζεσαι πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Δεν είναι μαγικά χάπια. Χρειάζεσαι την άσκηση. Χρειάζεσαι τη σωστή διατροφή. Συνδυαστικά ωστόσο μπορείς να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα σε λιγότερο χρόνο.

 

Πρωτεΐνες Όγκου VS Πρωτεΐνες Γράμμωσης

Οι πρωτεΐνες όγκου σε βοηθάνε να χτίσεις μυϊκό ιστό. Είναι πρωτεΐνες μαζί με υδατάνθρακες και χρησιμοποιούνται για να καλύψεις το θερμιδικό υπόλοιπο που λείπει από τον οργανισμό σου.

Οι πρωτεΐνες γράμμωσης από την άλλη προσφέρουν άλιπη πρωτεΐνη χαμηλής θερμιδικής αξίας που προσφέρονται για απώλεια λίπους.

Πού μπορώ να βρω προσφορές σε  πρωτεΐνες όγκου ή πρωτεΐνες γράμμωσης;

Στο Active Body μπορείς να βρεις top συμπληρώματα διατροφής σε ειδικά πακέτα προσφορών ανάλογα με τις ανάγκες σου.

μπορείς να βρεις εξαιρετικά ποιοτικά προϊόντας σε πολύ καλές τιμές από προσφορές των εταιριών ή των ηλεκτρονικών καταστημάτων.