Συνελήφθη 19χρονος διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

 Συνελήφθη χθες (4-6-2019) το βράδυ, σε χωριό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 19χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 19χρονου περιλαμβάνει επίσης παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας καθόσον όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε το παραπάνω όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 Συνελήφθη χθες (4-6-2019) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, άγνωστος δράστης τις πρώτες πρωινές ώρες της 4-6-2019, αφαίρεσε από την πόλη της Αλεξανδρούπολης, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί εντόπισαν το πρωί της ίδιας ημέρας, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, τον 31χρονο να οδηγεί την αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα, η οποία στη συνέχεια κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης

Συνελήφθη 62χρονος ημεδαπός ο οποίος εντοπίσθηκε να κατέχει 1.960 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 18 κιλά λαθραίου καπνού

 Συνελήφθη χθες (4-6-2019) το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 62χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε ο δράστης ως χώρο απόκρυψης, όπου εντόπισαν:

 

  • 960 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί
  • 360 συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους 18 κιλών, για τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

 

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πακέτα λαθραίων τσιγάρων και οι συσκευασίες καπνού.

Ο συλληφθείς θα οδηγεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.