Καλοκαίρι:  Κίνηση με δίτροχο και Η φροντίδα κήπου ακούνε στο όνομα Σαρίδης Σίμος.

 

Καλοκαιριάζει και είναι καιρός να φροντίσουμε τους κήπους. Όμως για να συντηρήσουμε τους κήπους χρειαζόμαστε μηχανήματα και εργαλεία.

Τα παλιά μας εργαλεία και μηχανήματα όπως χλοοκοπτικά, σκαπτικά και κάθε μηχάνημα που έχει σχέση με τον κήπο, οφείλουμε να τα κρατάμε συντηρημένα γιατί το καλοκαίρι κρατάει.

Φυσικά και στην Ξάνθη δεν τίθεται θέμα συντήρησης και επισκευής των μηχανημάτων κήπου ή μικρών αγροτεμαχίων γιατί απλούστατα υπάρχει ο Σίμος Σαρίδης όπου με την πολύχρονη πείρα του είναι πολύτιμος συνεργάτης.

Εκτός όμως από τα μεταχειρισμένα μας μηχανήματα κήπου, η εταιρεία του Σίμου Σαρίδη είναι αντιπρόσωπος των εταιρειών kymco και  stihl όπου η πολύχρονη παρουσία τους στην περιοχή μας είναι εγγύηση για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας και της μετακίνησης μας.

Η εταιρεία του Σίμου Σαρίδη με χώρο επισκευής και πώλησης Μοτοποδηλάτων, Μοτοσυκλετών, Γεωργικών Μηχανημάτων με όλη την γκάμα των ανταλλακτικών και φυσικά το συνεργείο με την πολύχρονη πείρα στην Παναγή Τσαλδάρη και με το νέο κατάστημα στην Λεωφόρο Στρατού 11,  εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες σας σε κίνηση και γεωργικά εργαλεία.

Η πολύχρονη παρουσία της εταιρείας στην Ξάνθη, εγγυάται απλά το άριστο αποτέλεσμα των επιλογών μας.

Στην Φώτο με τον φίλο του Σάκη σε μία ανάπαυλα της δουλειάς.