ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ/Να τα λέμε και αυτά/γκρίνια συνεργατών Τοψίδη για τον εναγκαλισμό του με την ΝΔ

 

Για να λέμε του στραβού το δίκιο, ο Χ. Τοψίδης είναι πολιτικός και ως πολιτικός κοιτάζει το δικό του πολιτικό μέλλον, ανεξάρτητα από το τι λένε στελέχη του και πρώην συνοδοιπόροι του στον προεκλογικό αγώνα.

Ποιο συγκεκριμένα συνοδοιπόροι του λένε ότι κακώς ο Χ. Τοψίδης εναγκαλίζεται τόσο στενά με την ΝΔ όπου και ήταν παρόντας στο συνέδριο και φωτογραφήθηκε με αρκετά στελέχη του κυβερνόντος κόμματος,  την στιγμή που η ΝΔ στις εκλογές του 23 τον θεωρούσε αντάρτη και στήριξε εμφανέστατα τον Χ. Μέτιο, ανεξάρτητα αν ο Χ. Τοψίδης δεν έκρυψε ότι προέρχεται από την ΝΔ.

Εδώ βέβαια θα πρέπει να πούμε στα πικραμένα στελέχη του Χ. Τοψίδη, ότι καβάλα στην εξουσία πλέον ο Χ. Τοψίδης, θα προσπαθήσει να εργαστεί για το δικό του πολιτικό μέλλον, έστω και μέσα από τους κόλπους της ΝΔ, η οποία τον είχε σε όλες τις προεκλογικές εκστρατείες κάτι περίπου ως «παραπαίδι».

Άρα οι πικραμένοι του συνοδοιπόροι του  κακώς διαμαρτύρονται αφού εάν ήταν στην θέση του Χ. Τοψίδη θα έκαναν ακριβώς το ίδιο.

Σημασία έχει στην προκειμένη περίπτωση, ο Χ. Τοψίδης, να δώσει την αίσθηση ότι η Περιφέρεια είναι κοντά στον πολίτη, και αν μπορεί να τους φέρει κοντύτερα στην Περιφερειακή διοίκηση πατάσσοντας την γραφειοκρατία,  προτείνοντας έργα και δράσεις που θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα τους, τότε ας συνεργαστεί και με το ΚΚΕ.