Η εκπαιδευτικός Σταυράκη Δάφνη εκ νέου Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Ξάνθης με την παράταξη Δήμος Πρότυπο και υποψήφιο Δήμαρχο Χ. Δημαρχόπουλο.

Ας την γνωρίσουμε.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

Ονομάζομαι Σταυράκη Δάφνη και γεννήθηκα στην Ξάνθη.

Αφού ολοκλήρωσα τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στην Ξάνθη , σπούδασα στη Σχολή Παιδαγωγικών Επιστημών Σόφιας, ’’Κλίμεντ Όχριντσκι’’ με ειδίκευση στη Σχολική Παιδαγωγική •

Στις 24-01-2017 απέκτησα τον Μεταπτυχιακό τίτλο, με βαθμό 8,17, του Προγράμματος Σπουδών ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗΣ του τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Πανεπιστημίου Αιγαίου •

Από το 2004 υπηρετώ στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση •

Στις 01/09/2008 αποσπάστηκα στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων όπου και παρέμεινα μέχρι 31/08/2011 •

Παρακολουθώ σεμινάρια και ημερίδες με εκπαιδευτικά θέματα ενισχύοντας έτσι την επαγελματική μου κατάρτιση •

Γνωρίζω Αγγλικά και κατέχω πτυχίο μέσου επιπέδου CERTIFICATE IN ENGLISH OF CAMBRIDGE •

Κατέχω Πιστοποιητικό Μεταφραστικής Ικανότητας ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ •

Τα Προσωπικά μου ενδιαφέροντα και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το 2014 εκλέχθηκα για πρώτη φορά Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ξάνθης με το Συνδυασμό Δήμος Πρότυπο.

Η συμμετοχή μου στα Συμβούλια ήταν σημαντική καθώς μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω τα προβλήματα του τόπου μας από κοντά.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που εξετάζονταν στα συμβούλια της Δημοτικής Κοινότητας και η άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα των πολιτών αποτέλεσαν προτεραιότητά μου.

Η εμπειρία μου αυτή με ώθησε στο να κατέβω υποψήφια για δεύτερη φορά.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί αποφασίσατε να συμμετάσχετε εκ νέου στην παράταξη Χ. Δημαρχόπουλου;

 

ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΔΑΦΝΗ: Η επιλογή μου να συνεχίσω για δεύτερη τετραετία με το Συνδυασμό του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου οφείλεται στην καλή συνεργασία που υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια.

Η παράταξη του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου έδωσε έμφαση στην αναβάθμιση της ποιότητα ζωής του συνδημότη μας και όχι στα εμβληματικά έργα βιτρίνας. Επικεντρώθηκε στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και σε όλα εκείνα τα «θέλω» που διαμορφώνουν ένα τόπο πρότυπο για να ζει και να επισκέπτεται κανείς.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιες θα είναι οι προτεραιότητες της Κοινότητας Ξάνθης μετά την εκλογή σας;

 

ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΔΑΦΝΗ: Οι προτεραιότητες μου είναι η ενίσχυση και η προώθηση του εθελοντισμού και η συνεργασία μου με ομάδες εθελοντών για την εξυπηρέτηση των αναγκών της κοινότητας.

Επίσης θα δοθεί έμφαση στην πολεοδομική ανάπτυξη και ανάπλαση της περιοχής της Ξάνθης καθώς την εξέταση γενικών ή ειδικών προβλημάτων που αφορούν τους κατοίκους και τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της περιοχής μας.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί να σας ψηφίσουν οι Ξανθιώτες;

 

ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΔΑΦΝΗ: Επιθυμώ την ψήφο των συμπολιτών μας για να συνεχίσω να εργάζομαι για τη βελτίωση της πόλης μας.

Η αγωνιστικότητα, η σοβαρότητα και η επιμονή μου αποτελούν κινητήρια δύναμη στην επίτευξη των νέων μου στόχων.

Η πρότερη εμπειρία και η καλύτερη γνώση των θεμάτων ενισχύουν τη δυναμική και αποτελεσματική μου παρουσία στην Κοινότητα Ξάνθης.