Καραοσμάν Σινάν (Συνεργείο αυτοκινήτων)

Ντελή Χαλήλ Τζιχάτ (Φανοποιός)

Σάκης Μουχταρίδης (Βαφέας Αυτοκινήτων & μοτό)

Τρείς φίλοι, γείτονες στους επαγγελματικούς τους χώρους, συνοδοιπόροι στον καθημερινό μόχθο και αγώνα, τρείς αυτοαπασχολούμενοι Ξανθιώτες που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την Ιντερσαλόνικα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών τους που ομολογουμένως είναι πολλοί.

Αρκεί να ρίξει κάποιος μία ματιά στον κοινό χώρο στάθμευσης των προς επισκευή ΙΧΕ αυτοκινήτων, στο 2ο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας για να καταλάβει πώς η συνεργασίες στον επαγγελματικό τομέα πλέον είναι αυτές που πετυχαίνουν  με σκοπό το μικρότερο κόστος για τον πελάτη, την άμεση εξυπηρέτηση του και φυσικά κάτω από την σκέπη της Ιντερσαλόνικα.

Τρείς επιχειρήσεις με διαφορετικό αντικείμενο και ιδιοκτησία, στον χώρο της επισκευής του ΙΧΕ αυτοκινήτου άψογα συνεργαζόμενες στα της κάλυψης των ζημιών των αυτοκινήτων των πελατών τους.

Συνεργείο, λαμαρινάδικο και βαφείο.

Τρία στάδια άμεσα συνδεδεμένα με την κακιά ώρα που θα συμβεί κάτι στο όχημα από πλευράς επισκευής, λαμαρινοδουλειάς και φυσικά η επαναφορά του στο χρώμα της «μάνας» του.

Η Εταιρεία Γουσης Αναστάσιος & Καραοσμάν Σινάν, μετά από πολλές δεκαετίες δραστηριοποίησης στην οδό Ξάνθης Πετεινού μεταφέρθηκε πριν από λίγο καιρό στις νέες εγκαταστάσεις που είναι λειτουργικές σαν χώρος αναμονής και κυρίως όμως σαν χώρος εργασίας.

Οι εμπειρότατοι τεχνίτες Τάσος και Σινάν, δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη και το αυτοκίνητο αν χρειάζεται λαμαρινοδουλειές απλά, μεταφέρετε δίπλα χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη.

Η εταιρεία του Ντελή Χαλίλ Τζιχάτ φανοποιού, άρτι αφιχθείσα στον νέο επαγγελματικό χώρο δίπλα από το συνεργείο του Τάσου και του Σινάν αναλαμβάνει να διορθώσει ότι λαμαρίνα έχει «στραβώσει» ή τσαλακωθεί στο αυτοκίνητο ή απαιτείται αντικατάσταση θεραπεύοντας έτσι την «μπόρα» ενός ατυχήματος.

Αφού ο εμπειρότατος τεχνίτης Τζιχάτ  κάνει το απαραίτητο «χειρουργείο» και επαναφέρει το αυτοκίνητο στην αρχική του μορφή απλά το πάει δίπλα για «καλλωπισμό».

Η εταιρεία πλέον του Σάκη Μουχταρίδη, μαιτρ στο τελείωμα του αυτοκινήτου, αναλαμβάνει να ανανεώσει την εμφάνιση του.

Βάφει το αυτοκίνητο ή την μότο όχι απλά σαν επαγγελματίας αλλά σαν καλλιτέχνης. Λατρεύει αυτό που κάνει και το αυτοκίνητο παραδίδεται στον πελάτη επισκευασμένο μηχανικά,  λαμαρινοδουλειές και βαμμένο και όλα αυτά κάτω από την σκέπη της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αφού είναι εξουσιοδοτημένοι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ